Accident cu patru mașini implicate și mai multe victime, pe Bulevardul Lucian Blaga

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

„Accident rutier intre 4 autoturisme. Pompierii au intervenit pentru descarcerarea unei persoane aflată pe bancheta din spate a unuia dintre autoturisme. Este vorba de o femeie însărcinată în 17 săptămâni. Aceasta a fost preluată de echipajul SMURD și transportată la UPU Satu Mare pentru investigații medicale de specialitate.
De asemenea, a mai fost transportată la UPU și fetita acesteia, în vârstă de 5 ani (aceasta nu prezenta răni sau traumatisme vizibile). Cei 4 șoferi nu au necesitat îngrijiri medicale.
La fața locului s-au deplasat o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere și 2 ambulanțe SMURD TIM si EPA.”, anunță cei de la ISU Satu Mare

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN19A (E81), pe raza municipiului Satu Mare – în zona Bisericii Greco-Catolice ”Nașterea Maicii Domnului” – a avut loc un accident rutier în care au fost implicate patru autoturisme. În urma impactului, două persoane au fost rănite. Din acest motiv, circulația este oprită pe ambele sensuri.
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *