Coica harcba száll a Szatmár megyei PSD vezetőségéért

HomeHirek Magyarul

Coica harcba száll a Szatmár megyei PSD vezetőségéért

A Szociáldemokrata Párt Szatmár Megyei Szervezete bő egy hét múlva választja meg új megyei elnökét – miután Octavian Petric ideiglenes elnökségét f

Ezt tuti nem tudtad! Szatmárnémetiben született meg az autóvezetői pszichológiai tesztek ötlete. De ki állította össze a legelsőt?
AZT CSIRIPELIK A VEREBEK. A Florisal meg akarja emelni a szemétszállítási díjat. Egyetért vele?
Van amiben a szatmáriak Kolozsvárral versenyeznek. De normális ez?
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

A Szociáldemokrata Párt Szatmár Megyei Szervezete bő egy hét múlva választja meg

új megyei elnökét – miután Octavian Petric ideiglenes elnökségét felfüggesztette a megyei választmány. Az új megyei elnök személyével kapcsolatban több név is felröppent, a legtöbben s legtöbbször azonban Ciprian Ardelean megyei tanácsost, valamint Aurelia Fedorca, Avasfelsőfalu polgármesterét emlegették. Úgy tűnik azonban a potenciális megyei elnökjelöltek köre kibővült, ugyanis Dorel Coica volt szatmárnémeti polgármester és a városi szervezet elnöke szintén érdeklődést mutat a tisztség iránt és harcba száll annak elnyeréséért. Egyébként Coica kerek három héten keresztül betöltötte már az ideiglenes megyei elnöki tisztséget, még mielőtt a bukaresti, központi pártvezetés Petricre ruházta volna azt. A jelenlegi parlamenti képviselő Octavian Petric mindeddig nem nyilatkozott arról, hogy ő is harca száll–e a   megyei elnökségért. A PSD számára abszolút premiernek számítana, ha a megyei választmány elé egynél több elnökjelölt állna – évek hosszú sora óta mindig szigorúan csak egy jelöltből kellett „választaniuk”. Amennyiben Dorel Coicát választják meg a megyei szervezet elnökének, újabb kérdés vetődik fel: ki vezeti a városi szervezetet?

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!