Dorel Coica lemondott városi tanácsosi tisztségéről. Ciprian Crăciun lép a helyére

HomeHirek Magyarul

Dorel Coica lemondott városi tanácsosi tisztségéről. Ciprian Crăciun lép a helyére

Dorel Coica volt az utolsó olyan helyi tanácsos, aki bár elnyerte ezt a tisztséget és érvényesítették is tanácsosságát, nem tette le a hivatali esküt

Több ezer parkolóbérlet! Mennyi pénzt kaszált az ADP tavaly?
Kínai várossal kötött együttműködési szerződést Tasnád városa
Egy szatmári fiatalember a turisztikai üzletember mintapéldája: három megyében vezeti a Paralela45 utazási irodát
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Dorel Coica volt az utolsó olyan helyi tanácsos, aki bár elnyerte ezt a tisztséget és érvényesítették is tanácsosságát, nem tette le a hivatali esküt – nem volt jelen sem a városi tanács alakuló ülésén, sem az első, rendkívüli tanácsülésen. Mint közvetlenül a helyhatósági választásokat követően nyilatkozta: meg akarta várni, hogyan alakulnak a tanácson belüli erőviszonyok. Akkor úgy fogalmazott: amennyiben az RMDSZ a szakbizottságokon belüli tisztségek szétosztásakor „figyelembe veszi” a PSD–s tanácsosokat is, nem ragaszkodik ahhoz, hogy ő is városi tanácsos legyen.

Kerek egy hónappal a helyhatósági választásokat követően Dorel Coica hivatalosna is  eldöntötte, hogy visszalép a városi tanácsosságtól – a Szociáldemokrata Párt tanácsoslistája értelmében helyét Ciprian Crăciun veszi át. Valószínűleg az ő tanácsosságát a következő tanácsülésen érvényesítik s akkor teszi majd le a hivatali esküt is.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0