Cadoul pentru cei mici de care nu se pot plictisi. Succes garantat!

HomeActualitate

Cadoul pentru cei mici de care nu se pot plictisi. Succes garantat!

Atunci când e vorba de a face o bucurie unui copil, treaba este pe cât de simplă, pe atât de complicată. Asta pentru că un copil se bucură de orice ca

Un excavatorist la un pas de moarte. A avut norocul ca grenada peste care a dat să nu explodeze
Jaf ca-n filme! Un bărbat cu cagulă a amenințat o femeie cu cuțitul la gât
Accident de TIR între Iojib și Apa. Drumul a fost blocat mai multă vreme
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Atunci când e vorba de a face o bucurie unui copil, treaba este pe cât de simplă, pe atât de complicată. Asta pentru că un copil se bucură de orice cadou primește, dacă vorbim de ceva care îi satidface nevoile copilăriei, respectiv joaca, dar se plictisește extrem de repede de orice. Jucăriile ajung aruncate în diferite colțuri, asta dacă nu sunt distruse sau desfăcute din curiozitatea celor mici de a afla mai multe despre mecanismele lor.

Există însă și cadouri la care puțini s-ar fi gândit, care rezolvă problema jucăriile distruse și sumelor mari de bani date pe obiecte care ajung să fie prea puțin utilizate pentru cât de mult au costat. Covoarele pentru camerele copiilor pot fi cadouri excelente pentru cei mici, care le pot pune la contribuție imaginația și de care se pot plictisi mult mai greu decât de restul jucăriilor. Marin Costin este proprietarul unui magazin de covoare, „Universul Covoarelor”, unde comercializează astfel de covoare, ele având o trecere foarte mare în rândul părinților cu copii mici, care cumpără chiar două covoare diferite pentru camerele copiilor, acestea reprezentând spații de joacă pentru cei mici.

DSCN9899 DSCN9892

„Un covor care reprezintă un oraș cu străzi și semafoare pentru băieți, sau chiar un covor cu superman, este un cadou care va dura și va fi utilizat mult timp de către cei mici, urmând să fie inclus de imaginația lor bogată în multe jocuri pe care le vor inventa în decursul timpului. Pentru fetițe un covor cu Hello Kitti poate fi o rezolvare la problema păpușilor care sunt de la o anumită vârstă prea plictisitoare și ajung ascunse pe sub pat. ”, explică Marin, proprietarul magazinului, cel care le explică și clienților de fiecare dată beneficiile aduse de un astfel de covor.

La toate acestea se adaugă faptul că aceste covoare pentru copii, vândute de magazinul Universul Covoarelor din cadrul Galeriai Auchan, sunt extrem de pufoase, fiind și un mod de a proteja copilul atunci când pică, ferindu-l de julituri și lovituri serioase.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!