Apelul disperat al unei mame a cărei fetițe suferă de o boală rară:„ Poate că undeva este o șansă și pentru ea”

HomeActualitate

Apelul disperat al unei mame a cărei fetițe suferă de o boală rară:„ Poate că undeva este o șansă și pentru ea”

Ciul Farcal Szuzsanna Emoke este mămica unei fetițe în vârstă de doar 5 luni. De când a venit pe lume tot universul familie s-a creat în jurul celei m

Apel disperat al unei femei către sătmăreni, pentru a o ajuta să își salveze mama: „Ce îi curge prin vene e aproape apă”. SĂ O AJUTĂM!
Tu cât de multe te implici în tema copilului tău? Sfaturile psihologului sătmărean Călin Secan pentru părinți
Mai există speranță! Sute de aprecieri și mesaje de felicitare pentru un taximetrist model
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Ciul Farcal Szuzsanna Emoke este mămica unei fetițe în vârstă de doar 5 luni. De când a venit pe lume tot universul familie s-a creat în jurul celei mici, care le-a adus o bucurie enormă cu fiecare zâmbet al ei. Din păcate micuța s-a născut cu o boală care umbrește bucuria părinților. Aceștia au mers cu cea mică la analize, dar răspunsurile doctorilor nu sunt prea optimiste.

Doctorii din Cluj, acolo unde mama și copilul stau deja de 2 luni de zile, i-au transmis mamei că cea mică suferă de o boală foarte rară numită Muscoviscidoză. În cele două luni, cea mică a fost supusă mai multor transfuzii de sânge și de albulină, dar acestea nu i-au îmbunătățit starea. În cursul zilei de luni cele două ar trebui să fie transferate la secția de pediatrie din Satu Mare, dar fără ca cea mică să primească prea multe șanse să facă față bolii. Părinții sunt disperați și își doresc cu ardoare să consulte și alți doctori și să caute salvarepentru fiica lor și în altă parte. După ce s-au documentat, au aflat că s-ar putea să primească mai multe șanse pentru fetița lor din Ungaria, acolo unde își doresc acum să ajungă pentru încă un control și un posibil tratament care să le salveze copilul.

13689411_1748285222093940_195117134_n 13735498_1748286295427166_1527877604_n

„As vrea să stiu dacă chiar e adevărat ceea ce mi se spune sau poate că undeva, este o șansă și pentru ea…un transplant de ficat … un … chiar nu stiu”, transmite mama într-o postare pe facebook.

În momentul de față părinții sunt debusolați total, așa că au nevoie de orice ajutor pot primi, de la sfaturi, la date de contact, la discuții cu persoane cu experiențe financiare sau ajutor pentru a ajunge într-o clinică de specialitate din străinătate.

Datele de contact ale familiei sunt:

Numele mamei Ciul Farcas Zsuzsana

Tel: 0758588528

Cod bancar

RO45RZBR0000060015443147

Cont paypal : adresa de mail
FarkasSuzana25@yahoo.com

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!