Drept la replică.  Societatea Promat Comimpex din Tășnad nu este de vânzare

HomeActualitate

Drept la replică. Societatea Promat Comimpex din Tășnad nu este de vânzare

Managerul firmei Promat Comimpex, unul dintre marii jucători pe piața agricolă din nord vestul țării, Cristian Moldovan, aduce lămuriri cu privire la

Dimineață altfel pentru sătmărenii din zona Medieș-Apa. Pe cer au apărut baloanele înaintea soarelui
Activități pe linie rutieră
Lacrimi pentru Alexandra Saška Sotirov şi Iosif Ahmed. Colegii i-au plâns în faţa Teatrului
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Managerul firmei Promat Comimpex, unul dintre marii jucători pe piața agricolă din nord vestul țării, Cristian Moldovan, aduce lămuriri cu privire la zvonurile apărute în presa cu specialitate agricolă din România cum că Promat Comimpex, compania pe care o conduce din postura de acționar direct, ar fi de vânzare.

Acesta dorește să își liniștească toți colaboratorii, angajații,clienții, furnizorii și toți cunoscuții, afirmând că nu va vinde afacerea pe care o conduce, planurile acestuia fiind cu totul diferite. Zvonul a apărut pe un site de tranzacționare din Statele Unite, preluat de un site de specialitate din România. Între timp anunțul de vânzare a fost retras, acesta nefiind în concordanță cu realitate.

„Nu știm cum și de la cine a pornit ideea vânzării afacerii și cum a ajuns aceasta tocmai pe un site de tranzacționare din Statele Unite. Informația a fost preluată de acolo, dar între timp anunțul vânzării a fost scos de pe acel site din State”, afirmă Cristian Moldovan

Cristian Moldovan dorește ca pe viitor să dezvolte afacerea pe care o are și care are la bază capital românesc, și să devină și mai competitiv pe sectorul de piață pe care activează.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!