Un test de 100 de întrebări! O aplicație românească de cultură generală!

HomeActualitate365IT

Un test de 100 de întrebări! O aplicație românească de cultură generală!

Febra jocurilor online din această vară a făcut victime, uneori cu final tragic, alteori cu sfârșit tragi-comic. Noile jocuri pentru telefoane parcă a

Ai un prieten care se pricepe la dezvoltare de aplicații iOS sau Android? Trimite-l la RotaHack 2018, iar dacă iese câștigător, primești 5% din premiu!
Posibilitatea pe care v-o oferă acum ro.exchange pentru a cumpăra cryptomonedă cu euro
Magazinele online
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

33Febra jocurilor online din această vară a făcut victime, uneori cu final tragic, alteori cu sfârșit tragi-comic. Noile jocuri pentru telefoane parcă au înnebunit oamenii. Asta pentru că aceștea devin dependenți de jocuri care totuși nu le aduc un plus în viața lor. Totuși există alternative la aplicațiile acestea, cele care ori ne fac mai culți, ori ne dezvoltă gândirea.

După cum știți, o echipa de români a dezvoltat o aplicație de cultură generală! Se numește Cultură Generală 2016 iar anul acesta dezvoltatorii ei vin cu teste noi și alte actualizări în trend cu vremurile în care trăim. Aplicația este prima în topul aplicațiilor de cultură generală din România și a ajuns la un număr de 50.000 de descărcări și peste 11.000 de utilizatori zilnici a acestei aplicații.

Noutățile de anul acesta sunt în întrebări din peste 20 de domenii și o secțiune de maraton. Adică, aplicația are teste de 100 de întrebări pentru toți oamenii care vor să își dezvolte cultura generală proprie. La final aplicația va da un procentaj iar dacă acesta este sub 70% aplicația îți va sugera să mai faci odată tot testul. Totuși, după fiecare întrebare, jocul îți spune dacă ai răspuns corect sau nu, iar în cazul unui răspuns greșit primești răspunsul pe loc pentru a păstra o notă educativă a acestuia.

12647832_480331512178104_1552128444_nToți cei care vor să propună întrebări și domenii noi sunt invitați să facă asta direct din aplicație sau pe site-ul dezvoltatorului! Aplicația nu abundă în reclame agresive tocmai pentru că se urmărește utilizarea îndelungată de către jucător. Jocul este disponibil pentru oricine posedă un telefon, tabletă sau orice gadget android și poate fi descărcată din link-urile de mai jos!

Click aici pentru a descărca aplicația: 

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.makemedroid.keye754802c

icon-google-play_______________________________________________________________________

Alte jocuri de la același dezvoltator:

Click aici pentru a descărca și instala jocul:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lionsworld.thegame

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!