„Dorel” de Satu Mare a făcut o gafă mare. Centrul orașului, aproape de explozie

HomeActualitate

„Dorel” de Satu Mare a făcut o gafă mare. Centrul orașului, aproape de explozie

Neatenția unui muncitor angajat să facă săpături cu un excavator la un șantier de pe strada Tudor Vladimirescu din municipiul Satu Mare a fost la un p

Podul Decebal intră în reabilitare. Se va circula doar pe două benzi
Cum a ajutat un jandarm un tânăr de 24 de ani din Satu Mare
Cum a pierdut Petric mandatul de interimar – sau cum să te naști pierzător
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Neatenția unui muncitor angajat să facă săpături cu un excavator la un șantier de pe strada Tudor Vladimirescu din municipiul Satu Mare a fost la un pas să producă o tragedie. În timp ce manevra utilajul, bărbatul nu a fost atent și nu a aprecia bine distanța dintre cupa excavatorului și o conductă de gaz, pe care a lovit-o și implicit a spart-o.

Pățania i-a speriat tare pe „Dorel” și restul muncitorilor de la șantier, care au chemat de urgență autoritățile pentru a remedia ce au stricat ei. La fața locului s-au prezentat echipaje ale firmei distribuitoare de gaz care întreține rețeaua care gestiona conducta precum și echipaje ale poliției care au securizat zona. În zona a fost sistată furnizarea de gaz pe perioada remedierii problemei, care s-a derulat destul de rapid.

Din fericire pentru toată lumea, tragedia a fost evitată prin promtitudinea tuturor, dar cu siguranță „Dorel” va lucra de acum înainte cu mai multă atenție.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!