Bărbat atacat cu apă cu sodă caustică de o vecină. Cei doi se războiesc de ani buni

HomeActualitate

Bărbat atacat cu apă cu sodă caustică de o vecină. Cei doi se războiesc de ani buni

Sabad Sucs Iosif depune de 10 ani de zile plângeri la adresa vecinei lui, care nu îi permite să curețe șantul din spatele casei, din cauza căruia i se

Reglare de conturi în stil mafiot între tinerii din Tarna Mare și cei din Batarci
Bătaie într-un ștrand din județul Satu Mare. Un tânăr de 17 ani a ajuns la spital
Bestie fără suflet. Un bărbat și-a bătut bunica de 77 de ani până a băgat-o în spital
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Sabad Sucs Iosif depune de 10 ani de zile plângeri la adresa vecinei lui, care nu îi permite să curețe șantul din spatele casei, din cauza căruia i se spală fundația și îi crapă pereții. Bărbatul a fost alungat de vecină cu apă clocotică amestecată cu sodă caustică

 

Conflictele între oameni sunt din cele mai diverse și se manifestă în cele mai ciudate moduri. Un exemplu în acest sens este conflictul dintre Sabad Sucs Iosif din Turulung și vecina lui. Cei doi locuiesc unul lângă celălalt, casa bărbatului fiind la 50 de cm de pământul femeii, cei doi neavând graniță între ei. Problema celor doi este veche de mai bine de 10 ani, de când bărbatul a observat că apa care se scurge din casa vecinilor se oprește la baza casei lui, unde a format un șanț, iar de acolo se infiltrează în pereții casei lui. Cu timpul aceste infiltrații au afectat fundația casei și a dus la crăparea pereților. Bărbatul s-a adresat instituțiilor din comună, dar fără succes.

IMG_1300 IMG_1301

„Am fost la poliție, acolo mi-au zis că apa meteorică și apa menajeră țin de primărie și nu au ce face, ei rezolvă doar plângerile de violență dacă am de făcut la adresa vecinei. Primărie am depus plângere în scris, le-am cerut să informeze vecina că voi merge cu o echipă să îmi repar casa și că am nevoie să intru 50 cm pe terenul ei pentru a-mi face consolidările la casă. Dar nu am primit nici un răspuns în scris”, afirmă bărbatul, prezent în audiențe la Instituția Prefectului.

Bărbatul a adus o echipă să îi repare casa, dar nu a reușit să ducă lucrările la bun sfârșit pentru că vecina de peste 80 de ani a folosit toate metodele de a-i alunga pe muncitori. Casa lui a rămas tot cu pereții crăpați, chiar dacă muncitorii s-au limitat la fâșia de 50 de cm a omului și nu au intrat p eterenul bătrânei. Aceasta nu ar fi la prima ispravă de acest fel, când atacă oamenii și pe vecinul său.

IMG_1304

IMG_1302„Odată m-am urcat să curăț scurgerea de la casă și a aruncat cu apă cu sodă caustică pe mine”, afirmă bărbatul. Acesta a surprins și în poze cum vecina sa îl atacă cu apă și cu mătura.

Reprezentanții Instituției Prefectului au afirmat că vor lua legătura cu primăria, în cărei atribuții intră gestionarea apelor meteorice și a celor menajere, astfel încât aceasta să medieze relația dintre cei doi vecini pentru ca bărbatul să poată să își pună lucrurile la punct și să își remedieze probleme cu casa, cauza de apă.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!