PAMFLET! LIDL s-a speriat de taxele de sfințire ale popilor și pleacă din Satu Mare

HomeActualitateCaricaturi

PAMFLET! LIDL s-a speriat de taxele de sfințire ale popilor și pleacă din Satu Mare

Reprezentanții magazinului LIDL și-au blocat singuri conturile firmei și și-au făcut bagajele cu viteză astronomică atunci când auzit ce taxe percep p

Woco PSc Rom – o firmă care respectă mediul
Copil decedat la Odoreu
S-au făcut publice prețurile biletelor pentru trenul Satu Mare – Viena, care va circula zilnic din decembrie
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Reprezentanții magazinului LIDL și-au blocat singuri conturile firmei și și-au făcut bagajele cu viteză astronomică atunci când auzit ce taxe percep preoții din Satu Mare pentru sfințirea unui magazin noi și acordarea binecuvântării.

„Ne-au cerut taxa de sfințire calculată pe metru pătrat plus taxă suplimentară de busuioc pentru fiecare raion în parte, cu mențiunea că ei nu sfințesc raionul de lumânări și candele ca să nu își facă singuri concureță”, a afirmat Răspopitu Valentin, manager de magazin. „Iar pentru raionul cu carne ne-a cerut să semnăm contract că îi chemăm la sfințit după fiecare post iar acolo undeva mic în dosul paginii scria că fiecare miercuri și vineri e post, deci trebuiau să sfințească de 2 ori pe săptămână”, a completat acesta.

În plus reprezentanții bisericii le-ar fi cerut celor de la supermarket un raft special pentru cruculițe, apă sfințită și tămâie, tămâie care să fie mereu aprinsă pentru a crea ceață și lumea să nu vadă cât de scumpe sunt produsele pe care pun mâna. Cei de la LIDL nu au putut să accepte, afirmând că taxa de sfințire este mai scumpă decât realizarea magazinului și le-au propus în schimb să pună în difuzoare de Crăciun colinde de la corul bisericii și nu ale lui Hrușcă, dar și pentru acestea popii le-au cerut drepturi de autor.

Când au plecat pe fugă din Satu Mare investitorii și-au făcut cruce doar cu limba pe cerul gurii, pentru că mâinile le țineau în buzunare pe bani și pe carduri, ca să nu rămână fără ele după dialogul cu preoții.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!