Toți știu imnul, nimeni nu îl mai respectă.Doar o mână de oameni la Ziua Imnului

HomeActualitate

Toți știu imnul, nimeni nu îl mai respectă.Doar o mână de oameni la Ziua Imnului

Ziua de 29 iulie este consemnată în calendarul conducătorilorpopurului român și a cetățenilor drept ziua imnului,simbol național alături de drapel, st

Razie a primăriei în cuibul de infractori de pe Horea 6. Ce au descoperit autoritățile
Centrul orașului, paradisul câinilor. Locuitorii din zonă îi lasă liberi printre terase
Povestea „copacului împletit” din centrul orașului, pe care puțină lume o știe. Creație a naturii sau a omului?
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Ziua de 29 iulie este consemnată în calendarul conducătorilorpopurului român și a cetățenilor drept ziua imnului,simbol național alături de drapel, stemă și ziua națională.

Evenimentul a fost marcat și la Satu Mare, ca în fiecare an. Și tot ca în fiecare an prezența la eveniment a fost mai scăzut decât în anul precedent. Dat fiind faptul că nu s-a întâmplat în prag de campanie electorală, mai este și perioadă de concedii, dezinteresul oamenilor este de actualitate, ziua imnului s-a bucurat de o prezență sicneră a doua 10 persoane, pensionari, restul fiind oameni politici sau aleși locali la care s-au alăturat vreo doi angajați din instituțiile publice și sefi de instituți, nu de alta dar după ziua imnului urma Colegiul Prefectural și nu ar fi dorit să se pună rău cu prefectul.

IMG_1448 IMG_1454

Evenimentul a fost unul scurt și concis. Prefectul Radu Bud a rostit câteva cuvinte cu privire la însemnătatea zilei iar maiorul de jandarmerie Camelia Lucuț a prezentat istoria imnului românesc. Preotul militar Cristian Silaghi a rostit o rugăciune ca mai apoi să se intoneze imnul, vocile reprezentanților celor trei arme, jandarmi, pompieri si armată fiind dominante.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!