Moneda OneCoin face un pas urias inainte, ESTE ACCEPTATA IN MOD PUBLIC DE EXPERTI IN FINANTE ISLAMICE, CA FIIND PRIMA FORMA DE VALUTA ADECVATA PENTRU MUSULMANI

HomeEconomic

Moneda OneCoin face un pas urias inainte, ESTE ACCEPTATA IN MOD PUBLIC DE EXPERTI IN FINANTE ISLAMICE, CA FIIND PRIMA FORMA DE VALUTA ADECVATA PENTRU MUSULMANI

Moneda OneCoin face un pas urias inainte, ESTE ACCEPTATA IN MOD PUBLIC DE EXPERTI IN FINANTE ISLAMICE, CA FIIND PRIMA FORMA DE VALUTA ADECVATA PENTRU

Un business pornit din Satu Mare, în atenția unei mari companii americane, ce dorește să îl cumpere
Cel mai important indice bursier din America a scăzut drastic. Ne pregătim de o nouă criză financiară?
Cum verifici istoricul unei mașinii second hand? | RAR pregătește o aplicație
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Moneda OneCoin face un pas urias inainte, ESTE ACCEPTATA IN MOD PUBLIC DE EXPERTI IN FINANTE ISLAMICE, CA FIIND PRIMA FORMA DE VALUTA ADECVATA PENTRU MUSULMANI!!!
“Pentru prima data, industria finantelor islamice a gasit o moneda care nu este contaminata (de “interes”, conform legii Sharia)” – a spus Tehsin Aslam, CEO al ‘”Abacus Ethical Investments”, la Summitul IFCC din 25 iulie de la Londra.

Pas cu pas, Dr.Ruja Ignatova, fondatoarea ONECOIN, reuseste sa faca ce a promis: moneda OneCoin va fi CEA MAI FOLOSITA MONEDA LA NIVEL GLOBAL!!
O reusita extraordinara, de ultim moment, este ca moneda OneCoin se conformeaza acum si principiilor de bază ale finanțelor islamice -legea Sharia- si poate fi într-adevăr o formă adecvată de valută pentru musulmani.

b4a2870d652648d7f11b9af7d4b26eb884b1d7d0La Summit-ul IFCC (Islamic Finance and Cryptocurrency) care a avut loc in Londra, Marea Britanie in 25 iulie, au participat peste 60 de delegati, unele dintre cele mai importante minți ale lumii în finanțe islamice și criptomoneda, pentru a analiza cum pot fi folosite monedele digitale in a imbunatati serviciile financiare islamice.

Unul dintre punctele cheie de discuție în timpul evenimentului a fost mesajul video de la fondatoarea OneCoin, vizionara Dr.Ruja Ignatova, care a explicat modul în care criptomoneda ar putea deveni una dintre cele mai importante metode de plată în țările islamice din întreaga lume. Ea a anunțat, de asemenea, că OneCoin lanseaza primul produs compatibil legii “Sharia”, sub forma unui cont de economii numit “CoinSafe”, care a fost întâmpinat cu aplauze din sală arhiplină.

Sistemul financiar islamic este una dintre zonele financiare cu cea mai rapidă creștere, care prezintă un sistem financiar guvernat de principiile legii Sharia.
În scopul de a îmbunătăți serviciile sale pentru utilizatorii OneCoin în țările musulmane, care au crescut în mod exponențial pe parcursul anului trecut, compania ONECOIN a implementat modificări opțiunii ‘Coinsafe’ de economisire, care va permite acum persoanelor din aceste țări să-l folosească fără a depăși limitele legii Sharia -conform acestui sistem financiar, banii sunt pur și simplu un mijloc de schimb, fiecare unitate este egală în valoare cu o altă unitate de aceeași valoare nominală, iar persoanele care respecta aceasta lege nu au voie să facă un profit prin schimbul de numerar cu o altă persoană, Sharia nu permite sa beneficiezi de bani din creditare de la cineva, adică să primesti “interes” (dobanda).

Pentru a se conforma acestor reguli, OneCoin a făcut modificări opțiunii sale Coinsafe, care genereaza dobanda pentru deponenti (“interes”).
Acum, utilizatorii pot alege pentru a bifa o casetă “Shariah-compliant account”, în contul lor Coinsafe. În acest fel, utilizatorul va primi monede CADOU in loc de “interes”(dobanda), în schimbul stocarii monedelor lor OneCoin minate în Coinsafe.
In cazul în care doriți să comutați la contul Coinsafe-Sharia, conectați-vă la back-end și bifați caseta “Shariah-compliant account”.

Liderii fondatori si coordonatorul evenimentului IFCC, Dr. Zareen Roohi Ahmed, au explicat modul în care, de zeci de ani industria financiară islamică a încercat să aplice moneda fiat principiilor islamice: “Problema este că monedele tradiționale se nasc din interes, care este interzis în Islam, astfel ca industria financiara islamica a încercat găsirea de modalități de a purifica aceste servicii prin Sharia.
Moneda digitală este libera de interes și nu poate fi reprodusa sau manipulata de politică sau băncile centrale “.

Tehsin Aslam, CEO al ‘”Abacus Ethical Investments” a adăugat: “Pentru prima data, industria finantelor islamice a gasit o monedă care nu este contaminata (de “interes”). Asta e extrem de interesant și este motivul pentru care am sponsorizat acest eveniment “.

La eveniment au participat si savanți islamici eminenți precum muftiul Abdul Qadir Barakatulla de la Al Rayan Bank, care este si economist, și Faizal Karbani, autorul “”Mastering Islamic Finance” si CEO al “Simply Ethical”.
Un alt colaborator-cheie din sectorul “Finanțe Islamice” a fost Muhammad Zubair Mughal, CEO al Centrului Al Huda ” Islamic Finance & Economics” (Economie si Finante Islamice), o organizație globală, care susține sectorul bancar islamic din birourile lor din EAU, Pakistan și Africa de Sud.

Chris Principe, editor al revistei Financial IT, care a ținut un discurs cheie privind cryptocurrency și aplicațiile sale în Finanțe Islamice, a spus: “Evenimentul liderilor IFCC este monumental pentru recunoașterea convergenței financiare islamice cu Criptomoneda. Pentru prima data exista o alternativa Sharia la “interesul” pe care se bazeaza sistemul bancar. Cryptocurrency poate oferi o valoare curată, sigură și auditabila de depozitare și de plată care poate fi pe deplin verificată ca fiind nealterata de oferta de bani curenta care trece prin sistemul de interes dominant. Aceasta este o noutate, este reala si este necesara pentru musulmani, la nivel global”.

Dupa ce delegatii criptomonedei (ONECOIN) si toti expertii in finante islamice de la Summit au participat la o serie de discutii vii la masa rotunda, consensul general a fost asigurarea ca moneda digitala (OneCoin) este acceptată în mod public ca o formă de schimb, ca se poate dovedi utilitatea sa, ca este compatibila cu principiile de bază ale finanțelor islamice si poate fi într-adevăr o formă adecvată de valută pentru musulmani.

Un alt rezultat semnificativ a fost formarea unui consiliu consultativ alcătuit din principalii experți care au fost implicați la eveniment, ce vor lucra împreună pe viitor pentru a crește gradul de conștientizare și educare a populațiilor musulmane ale lumii cu privire la aceste tehnologii, în timp ce explorează noi posibilități de utilizare a monedei digitale în cadrul sectorului financiar islamic.

Articol tradus dupa sursa: https://www.onecoin.eu/en/news/onecoin-becomes-key-topic-at-leadership-summit-on-islamic-finance-%26-cryptocurrency

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!