O familie a ajuns la spital după ce au intrat cu mașina sub un TIR – VIDEO

HomeActualitate

O familie a ajuns la spital după ce au intrat cu mașina sub un TIR – VIDEO

O familie formată din trei membri se zbate între viață și moarte după ce au fost implicați într-un accident de circulație grav sâmbătă, 30 iulie, în l

Accident în Călinești Oaș! Doi tineri au ajuns la spital
Beat și fără permis, a intrat cu mopedul într-un autoturism. A ajuns de urgență la spital
Un taxi a sfârșit în șanț la intrare în Odoreu. O persoană a rămas încarcerată
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

O familie formată din trei membri se zbate între viață și moarte după ce au fost implicați într-un accident de circulație grav sâmbătă, 30 iulie, în localitatea Doba.

Cei trei se aflau într-un autoturism Logan și se deplasau de la Satu Mare la Carei iar la un moment dat bărbatul care se afla la volan a pierdut controlul mașinii și a intrat pe contrasens direct într-un TIR care se deplasa din sens opus. Impactul a fost atât de puternic încât cele trei persoane din mașina mică au rămas blocate în caroseria contorsionată a mașinii.

La fața locului au fost solicitate să intervină echipajele de prim ajutpor SMURD, care au eliberat victimele și le-au acordat primul ajutor, ca mai apoi să îi transporte pe toți la spital. TIR-ul a fost condus de un șofer de 60 de ani, care nu a fost rănit în accident. Acesta a afirmat că totul s-a întâmplat atât de rapid încât nu a putut reacționa în nici un fel.

 

Sursa foto: www.presasm.ro

Sursa video> www.actualmm.ro

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!