Slagăre de neuitat la Zilele Culturale Maghiare Partium

HomeActualitate

Slagăre de neuitat la Zilele Culturale Maghiare Partium

Dacă spunem Mamma Maria sau dacă rostim un grăbit „cichidam” toată lumea știe la ce ne gândim: da, dezvăluim secretul. Cu ocazia celei de-a 15-a ediți

10 elevi s-au ales cu note mai mici după ce au depus contestații la evaluarea națională. Doar unul a promovat după contestații
Puya și Vescan concertează la Ardud. Două zile de sărbătoare în 14 și 15 august
Binele învinge mereu? LIDL se construiește cu spatele la Biserică. Preoții au renunțat la opoziție
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Dacă spunem Mamma Maria sau dacă rostim un grăbit „cichidam” toată lumea știe la ce ne gândim: da, dezvăluim secretul. Cu ocazia celei de-a 15-a ediții a Zilelor Maghiare Partium revine la Satu Mare nenea Korda Gyuri și mult iubita sa Klárika, iar Szikora Robi își pregătește deja chitara pentru un autentic concert cichidam.

Korda Gyuri și Balázs Klári se reîntorc la Satu Mare cu ocazia Zilelor Maghiare Partium după ce, în anul 2013, au „tulburat” întreaga Grădină a Romei în prezența unui public care atârna chiar și de pe copaci. La fel urmează să fie și în acest an, așa că, vă sfătuim să vă ocupați din timp locurile pe data de 27 august, ora 19.00. Nenea Gyuri și Klárika vor demonstra că vechile slagăre sunt la fel de îndrăgite chiar și în secolul XXI.

Cei care îndrăgesc melodiile mai ușoare, sunt așteptați pe data de 26 august în Piața 25 Octombrie când Szikora Robi și R-Go ne vor cânta celebrele lor melodii reînviind atmosfera vremurilor de odinioară.

Iar dacă toate acestea nu s-ar dovedi suficiente și dacă am râvni după o atmosferă rockabilly avem o ofertă de nerespins pe data de 28 august, ora 18.00 în Grădina Romei. La scena mare plasată aici va evolua formația Dolly Roll în frunte cu veșnic tânăra Dolly. 29 de ani de carieră, 27 de discuri, peste 5.000.000 de discuri vândute, 12 discuri de aur, 13 de platină, 1 de diamant și nenumărate concerte excepționale. Imponantă statistică! În fond, sunt nenumărate hiturile care se leagă de formația Dolly Roll, astfel, cei care vor fi prezenți în Grădina Romei, vor avea parte de o adevărată cavalcadă de șlagăre.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!