Beat și fără permis, dar plin de tupeu. Un șofer din Oaș a fugit de poliție dar drumurile i s-au înfundat

HomeActualitate

Beat și fără permis, dar plin de tupeu. Un șofer din Oaș a fugit de poliție dar drumurile i s-au înfundat

În jurul orei 13:50, polițiștii rutieri negreșteni, aflați în supravegherea traficului pe DJ 109 L, au identificat un autoturism înmatriculat în Franț

Accident in Ardud. Un tânăr a intrat cu mașina într-un tractor
Un bărbat din Gherța Mică a provocat un accident în Negrești. O femeie a fost rănită
Accident grav în Decebal. Traficul este blocat
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

În jurul orei 13:50, polițiștii rutieri negreșteni, aflați în supravegherea traficului pe DJ 109 L, au identificat un autoturism înmatriculat în Franța, care  a fost înregistrat de aparatul radar depășind viteza legală în localitatea Boinești.

Conducătorul auto nu a oprit la  semnalele regulamentare ale poliţiştilor, fiind identificat și prins ulterior, în comuna Călineşti Oaş.

La volan a fost identificat I.P. de 29 ani, din comuna Bixad iar în urma verificărilor efectuate de către polițiști, s-a constatat că acesta nu deţine permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule dar și faptul că a consumat băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan, întrucât aparatul etilotest a indicat, în urma testului efectuat, o valoare de 0,40 mg/l alcool pur în aer expirat.

Extinzând cercetările polițiștii au mai stabilit că autoturismul în cauză a fost încredințat, pentru a fi condus, de către soția celui în cauză, care de altfel este și proprietara vehiculului, deși cunoștea faptul că soțul ei nu posedă permis de conducere.

În acest context, a fost întocmit un dosar penal în care ambii soți sunt cercetați, unul pentru conducere  fără permis și sub influența alcoolului iar celălalt pentru încredinţarea cu ştiinţă a unui vehicul, pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere, pentru conducerea pe drumurile publice, unei persoane despre care ştia că nu deţine permis de conducere.

Sursa: IPJ Satu Mare

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!