Fii originală! Trei alternative pentru miresele care nu doresc să arunce buchetul miresei

HomeActualitate

Fii originală! Trei alternative pentru miresele care nu doresc să arunce buchetul miresei

Oferirea buchetului către viitorii voștri fini sau către perechea cu cei mai mulți ani de căsătorie sunt două dintre variantele pe care miresele le au

Primar PSD, cu greutate în partid, la propriu și la figurat, trimis pe tușă de Prefect
Sătmărean mort în urma unui accident rutier în Sălaj – a fost spulberat de o mașină
Polițiștii din Gherța și Tășnad au prins mai mulți hoți care au dat spargeri prin casele oamenilor
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Oferirea buchetului către viitorii voștri fini sau către perechea cu cei mai mulți ani de căsătorie sunt două dintre variantele pe care miresele le au la dispoziție pentru a crea altfel momentul aruncării buchetului. Acesta poate fi unul plin de emoție.

În timpul oricărei nunți există diferite momente la care fiecare mireasă ține,dintre care se pot enumera dansul mirilor, aruncatul buchetului, intrarea tortului. De-a lungul timpului fiecare dintre ele a primit diferite îmbunătățiri, astfel încât la dansul mirilor se folosește gheața carbonică și lumina teatrală, iar în ceea ce privește tortul, sunt foarte folosite machetele. Doar momentul aruncatului buchetului de mireasă către fetele nemăritate a rămas neschimbat, din lipsă de inspirație.

Cristina Nemeș, organizator de evenimente, propune trei variante pentru a face din momentul aruncatului buchetului unul diferit și special, încărcat de emoție.

„De multe ori fetele care se pun în spatele miresei pentru a prinde buchetul nici măcar nu își doresc acest lucru. Se vede cu ochiul liber, cum stau acolo și se feresc dacă vine buchetul spre ele. Noi la Mega Events le propunem mirilor diferite momente emoționante, în funcție de specificul nunții, prin care mireasă oferă cuiva buchetul. Cel mai de efect e cel în care mireasa oferă buchetul perechii cu cei mai mulți ani de căsătorie, prezent la nuntă”, explică organizatoarea de eveniment, Cristina Nemeș.

Variantele propuse de acestea sunt:

  1. În colaborare cu cei care se ocupă de muzică, organizați un moment în care invitați pe ringul de dans toate perechile căsătorite, iar cineva să roage periodic perechile care au mai puțin de un an de căsătorie, apoi de 5 ani, apoi de 10 ani, să se retragă pe margine, până pe ringul de dans rămâne o singură pereche, cea care are cei mai mulți ani de căsnicie. Oferiți acelei doamne buchetul.
  2. Atunci când dați comandă la buchetul de mireasă rugați florăreasa să facă buchetul din două, trei sau patru buchețele mai mici, pe care la nuntă să le desfaceți din buchetul mare și apoi să le oferiți domnișoarelor de onoare de la nuntă. Astfel buchetul vostru la ajungela persoane cunoscute și apropiate vouă.
  3. Cel mai probabil veți avea cunoștințe despre unele perechi de la nunta voastră care urmează să facă nunta în luna următoare sau anul următor. Unii dintre ei vor fi poate chiar finii voștri. Comandați din nou la florărie buchetul de mireasă compus dintr-un număr de buchețele mai mici, pe care să le oferiți viitoarelor mirese într-un moment emoționant în cadrul nunții.

Aceste momente sunt diferite, iar prin prisma faptului că aduc o noutate, toată lumea le privește cu interes, nu părăsește sala, atșteptând să vadă deznodământul momentului.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!