Ultimele actualizări ale aplicației CULTURĂ GENERALĂ 2016 din această săptămână

HomeActualitate365IT

Ultimele actualizări ale aplicației CULTURĂ GENERALĂ 2016 din această săptămână

După ce săptămâna trecută aplicația CULTURĂ GENERALĂ 2016 a trecut de 20.000 de utilizatori zilnici, săptămâna aceasta dezvoltatorii ei au introdus no

Malev Soft vă urează “SĂRBĂTORI FERICITE”
Ai un prieten care se pricepe la dezvoltare de aplicații iOS sau Android? Trimite-l la RotaHack 2018, iar dacă iese câștigător, primești 5% din premiu!
MESAJ DE INTERES PUBLIC IMPORTANT | NU DIVULGA DATELE PERSONALE
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

După ce săptămâna trecută aplicația CULTURĂ GENERALĂ 2016 a trecut de 20.000 de utilizatori zilnici, săptămâna aceasta dezvoltatorii ei au introdus noi test și întrebări. Pentru cei care au descărcat deja aplicația aceasta s-a actualizat automat miercuri seara iar toți utilizatorii ei se pot bucura de noile teste.

Noile actualizări se gasesc la sectiunile de Logică, Istorie și Geografie. Dezvoltatorii aplicației lucreaza cu Michael Drexler care este unul dintre cei mai mari scriitori de Quiz Questions al europei. Acest scrie întrebări pentru aplicația Cultură Generală 2016 și promite în urmatoarea lună încă cel putin 3000 de întrebări pentru aceasta aplicație.

Oricine vrea să petreaca timp de calitate nu doar în căutare de pokemoni, sunt invitați să descarce aplicația de pe Google Play iar aceasta este disponibilă momentan doar utilizatorilor android fie de pe telefon, tabletă, e-book sau smart TV.

Link către pagina aplicației: CULTURĂ GENERALĂ 2016

 

523 5234 52345

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!