Femeie prinsă la ciordit pe terasă

HomeActualitate

Femeie prinsă la ciordit pe terasă

O femeie de 52 de ani, bănuită că a sustras o geantă de pe terasa unui bar, a fost identificată și prinsă de către polițiști  la scurt timp de la comi

Adrian Albu și Romeo Nicoară, îngenuncheați de Adrian Cozma. Consilierul județean nu va mai fi exclus din partid la presiunea primarilor
Zeci de persoane din comuna Socond au protestat pentru a li se face drumul: „Vin doar după Paști la noi, când e de mâncat și băut”
Mani Gyenes se pregătește de a opta participare la Dakar. Motocicleta lui a fost refăcută complet
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

O femeie de 52 de ani, bănuită că a sustras o geantă de pe terasa unui bar, a fost identificată și prinsă de către polițiști  la scurt timp de la comiterea faptei. Prejudiciul a fost recuperat integral.

                              

În data de 16.08.2015, în jurul orei  16.40, la sediul Poliției Tășnad s-a prezentat o femeie de 48 de ani din localitatea Orbău, județul Satu Mare, care a reclamat faptul că  în timp ce se afla pe terasa unui bar din Tășnad, persoane necunoscute i-au sustras o geantă, de tip poșetă, în care se aflau acte personale, bani și alte bunuri.

La faţa locului s-au deplasat polițiștii de investigații criminale și  de ordine publică, care, în urma activităților specifice desfășurate, au identificat presupusul autor, ca fiind o femeie de 52 de ani din localitatea Săuca, județul Satu Mare. Aceasta, ar  profitat de un moment de neatenție al persoanei vătămate și i-ar fi sustras geanta.

Bunurile provenite din furt au fost găsite asupra celei în cauză și au fost   restituite părții vătămate.

Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

 

Sursa: IPJ Satu Mare

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!