Poliția intețeste controalele în județ

HomeActualitate

Poliția intețeste controalele în județ

Polițiștii Secției Rurale Negrești Oaș, au fost solicitați printr-un apel 112 primit în data de 17.08.2016 la ora 15.00, să intervină în pentru aplana

La autobuze noi, prețuri noi. Se dorește creșterea prețului biletului de autobuz și apare și biletul valabil 24 de ore
Transurban Satu Mare | Testează autobuzul hibrid Solaris Urbino 12
Accident cu 6 persoane implicate, la Moftin
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

cum-vezi-in-romania-un-sistem-de-radar-care-d1aca1ffc1c881f74f-920-0-1-95-0Polițiștii Secției Rurale Negrești Oaș, au fost solicitați printr-un apel 112 primit în data de 17.08.2016 la ora 15.00, să intervină în pentru aplanarea unui conflict în localitatea Vama, județul Satu Mare. La fața locului polițiștii au stabilit că un bărbat de 33 de ani din Slatina, județul Olt, originar din Vama și aflat în vizită, a fost agresat fizic de către doi tineri de 24 respectiv 25 de ani din aceeași localitate, pe fondul unor divergențe mai vechi, readuse în discuție în contradictoriu.

Victima a fost transportată la spital pentru investigații medicale, unde s-a constatat că leziunile suferite nu necesită internare, iar cei doi agresori sunt cercetați penal pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Poliţiştii rutieri din judeţul Satu Mare, au acţionat în cursul zilei de ieri pentru prevenirea accidentelor rutiere şi combaterea cauzelor generatoare ale acestora, în special cele referitoare la excesul de viteză.

Folosind echipamente de supraveghere video a traficului rutier și de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor, polițiștii rutieri au identificat pe principalele artere de circulație din județ, 53 de conducători auto care nu au respectat regimul legal de viteză, fiindu-le aplicate sancțiuni contravenționale.

Pentru trei dintre aceștia s-a luat și măsura complementară de reținere a permisului de conducere, în vederea suspendării dreptului de a conduce. În această situație s-a aflat și un conducător auto de 34 de ani din Negrești Oaș, care a fost surprins de aparatul radar, circulând prin localitatea Ciuperceni, cu o viteză de 101km/h.

Reamintim că depășirea limitelor legale de viteză și viteza neadaptată la condițiile de trafic, reprezintă unele dintre principalele cauze ale accidentelor grave produse pe drumurile publice.

Pentru toate abaterile constatate în cursul zilei de ieri la regimul circulației pe drumurile publice, au fost aplicate 142 sancţiuni contravenţionale, cu o valoare totală a amenzilor de 16 230 lei.

Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut în vederea suspendării dreptului de a conduce, pentru alte abateri decât cele referitoare la excesul de viteză, încă 6 permise de conducere, din care 4 pentru efectuarea unor manevre neregulamentare de depășire.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!