O firmă din Satu Mare caută zeci de angajați. Organizează propria bursă a locurilor de muncă pentru a-i găsi

HomeActualitate

O firmă din Satu Mare caută zeci de angajați. Organizează propria bursă a locurilor de muncă pentru a-i găsi

Județul Satu Mare stă bine din punct de vedere al ratei șomajului, fiind în cele mai multe luni din an sub media pe țară. Cu toate acestea sunt multe

Unde ai mai auzit așa ceva? O firmă din Satu Mare oferă „Premiu de vară” – și nu sunt bani puțini
Inspectoratul Județean de Poliție caută specialiști din afara sistemului pentru a-i angaja. Vezi ce posturi sunt disponibile
Cauți un loc de muncă unde să te simți bine și să fii respectat, până la pensie? L-am găsit noi pentru tine
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Județul Satu Mare stă bine din punct de vedere al ratei șomajului, fiind în cele mai multe luni din an sub media pe țară. Cu toate acestea sunt multe persoane în căutarea unui loc de muncă, cum de asemenea sunt multe firme în căutare de angajați.

Firma Autonet se află într-o criză de angajați la momentul actual, având 80 de posturi libere, pe diverse funcții și în diverse departamente. Pentru că nu a reușit să angajeze persoane în regim propriu de organizare a interviurilor, firma a apelat la ajutorul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă pentru a organiza o bursă a locurilor de muncă.

Bursa locurilor de muncă va avea loc în data de 9 septembrie. Alături de firma Autonet vor mai fi și altefirme care vor căuta angajați cu această ocazie, una dintre ele având profil de tâmplărie/tapițerie. La bursă se pot înscrie și alte firme, dacă acestea respectă cerințele impuse de Autonet,firma care a cerut organizarea bursei și care oferă cele mai multe locuri de muncp, legislația în vigoare permițându-i să stabilească criteriile de participare la bursă a altor agenți economici. Sătmărenii în căutarea unui loc de muncă sau care doresc să își schimbe locul de muncă sunt așteptați să treacă pe la standurile firmelor din Casa de Cultură începând cu 9 dimineața.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!