Un tânăr care a furat bani și bunuri de 30.000 de euro, a fost prins de polițiști

HomeActualitate

Un tânăr care a furat bani și bunuri de 30.000 de euro, a fost prins de polițiști

Bănuit în comiterea unui furt cu prejudiciu mare, un tânăr de 27 de ani din comuna Santău a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore.   P

Doar unul din hoții prinși cu focuri de armă a rămas în arest
Sătmărean, traficant de droguri in Italia, prins de polițiștii sătmăreni. A ajuns direct în arest
Cei doi bărbați care au tâlhărit un bătrân din Carei au fost arestați preventiv
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Bănuit în comiterea unui furt cu prejudiciu mare, un tânăr de 27 de ani din comuna Santău a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore.

 

Polițiștii de investigații criminale din Tășnad,  desfășurând activități specifice de investigații în dosarul penal care are ca obiect furtul comis la sfârșitul lunii iulie din locuința administratorului unei societăți comerciale din Tășnad, au reținut un bărbat de 27 de ani din comuna Santău, ca fiind principalul bănuit în cauză.

Probatoriul administrat conduce la ipoteza că tânărul, profitând de faptul că familia victimei se află în concediu, ar fi pătruns prin efracție în locuința acesteia de unde ar fi sustras un laptop și o cutie de valori din metal, cu tastatură şi închizătoare tip yală, în care se aflau sume mari de bani, în lei, dolari și euro, cauzând un prejudiciu de aproximativ 30.000 euro.

În scopul unei bune desfășurări a urmăririi penale, în cauză s-a dispus prin ordonanţă  măsura reţinerii faţă de bănuit pentru de 24 ore, urmând ca pe parcursul zilei de 31.08.2016 să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei cu propunere de luare a unor măsuri preventive.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!