Sfaturile unei sătmărence pentru prepararea uleiului de magneziu, care te scapă de durerile musculare

HomeActualitate

Sfaturile unei sătmărence pentru prepararea uleiului de magneziu, care te scapă de durerile musculare

Aromaterapia şi uleiurile folosite pentru masaj tratează o gamă vastă de afecţiuni şi de probleme, motiv pentru care sunt tot mai prezente în casele o

Unic în Satu Mare, locul de vis pentru orice viitoare mămică: salonul de masaj pentru gravide
Cele mai mari reduceri din istoria saloanelor din Satu Mare – 33.000
Moș Crăciun vine mai devreme la salonul de masaj al lui Tudor Gherman. Luna cadourilor începe în noiembrie
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Aromaterapia şi uleiurile folosite pentru masaj tratează o gamă vastă de afecţiuni şi de probleme, motiv pentru care sunt tot mai prezente în casele oamenilor. Cei care sunt însă mai pretenţioşi sau doresc să se asigure de calităţile uleiului folosit îşi prepară singuri uleiurile.

„Uleiul de magneziu poţi să îl găseşti în farmaciile naturiste direct sub formă de ulei, dar poţi să îl găseşti şi sub formă de fulgi de magneziu pe care poţi să îi prepari chiar tu să devină ulei. Reţeta e simplă, se pun de obicei trei linguri de apă distilată care se amestecă cu fulgii de magneziu, se amestecă puţin la cald şi se transformă în uleiul de magneziu.Totul e foarte simplu şi ai garanţia că în uleiul acela chiar este magneziu. Este singurul ulei care nu poţi să îl prepari tu 100% natural, că nu ai cum să extragi magneziul în stare pură, dar e extraordinar”, afirmă Anca Orha, maseour.

Ca şi întrebuinţări, uleiul de magneziu poate fi folosit pentru mai multe afecţiuni şi dureri, la masaj. Acesta este benefic pentru sistemul muscular, crampe musculare,dureri de oase, atât la copii cât şi la adulţi. De asemenea este foarte benefic în cazul durerilor de încheieturi la copiii în creştere.

„Am avut o clientă la masaj care se plângea că fiul ei se trezeşte din somn şi plânge de durere de încheieturi. I-am preparat un ulei de magneziu şi l-a masat cu el o singură dată. De atunci nu a mai avut dureri. Este foarte bun pentru întărirea oaselor”, afirmă Anca Orha, specializată pe masaje cu uleiuri naturale pregătite în casă.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!