Un radio cât toată Transilvania. La mulți ani, Radio Transilvania!

HomeActualitate

Un radio cât toată Transilvania. La mulți ani, Radio Transilvania!

  Cel mai vechi post de radio din județul Satu Mare, rămas între timp singurul care a rezistat schimbărilor și presiunilor politice, Radio Tra

Un bărbat a murit în plină stradă pe Bulevardul Cloșca. Cei de la SMURD nu au putut face nimic pentru el
Patru tineri au spart 21 de becuri din Gradina Romei. Politia locala le-a venit de hac
O treime din județ este în carantină din cauza pestei porcine africane
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

 

Cel mai vechi post de radio din județul Satu Mare, rămas între timp singurul care a rezistat schimbărilor și presiunilor politice, Radio Transilvania, a sărbătorit astăzi împlinirea a 21 de ani de activitate și transmisii neîntrerupte. Timp de 21 de ani Radio Transilvania a fost alături de sătmăreni în toate clipele frumoase ale vieții lor,aducându-le în casă divertismentul și muzica de calitate.

Evenimentul a avut loc la unul dintre restaurantele centrale, acolo unde au fost invitați să ia parte toți foștii angajați, colaboratori, persoane de bine, colegi de breaslă și persoane care au fost apropiate radiolului în cei 21 de ani de activitate.

IMG_2100

Evenimentul a fost pentru mulți o revedere cu foștii colegi, o reîntregire a fostelor redacții de știri din anii 2000, depănarea de amintiri și multă veselie. Cel care a luat cuvântul și a făcut o scurtă prezentare a activității radiolui în cei 21 de ani de activitate a fost Ovidiu Matioc. Acesta s-a axat pe prezentarea acțiunilor pe care Radio Transilvania le-a făcut de-a lungul timpului în afara studioului, acțiuni și activități dedicate comunității,  acțiuni sociale sau care au adus un plus valoare grupurilor pe care le-au avut în vizor. Aceștia au realizat activtăți pentru toate grupurile sociale din județ, începând de la cei mai mici, care recent și-au luat permis de bicicletă sau au primit educație rutieră specifică vârstei lor, până la cei mai mari și ocoliți de prosperitate în viață, care au fost ajutați în cadrul unor acțiuni sociale. Caravanele organizate de Radio Transilvania, Moș Crăciun care venea în fiecare iarnă în parcurile sătmărene pentru copii, ajutat de Radio Transilvania și alte proiecte au fost amintite în cadrul prezentării, dar mai mult au fost rememorate de către cei prezenți la eveniment.

IMG_2083

Nu s-a pierdut din atenție nici Fundația Maria, cea care stă la baza fiecărui eveniment organizat de Radio Transilvania, fundație prin care Radio Transilvania poate derula toate aceste acțiuni. Firmele, oamenii de bine, autoritățile publice, toți cei care apreciază activitatea radioului din afara studiourilor, pot să contribuie financiar sau sub altă formă la reușita acțiunilor apelând la această fundație.

Dacă pe tot parcursul evenimentului cei care dau viață radioului și duc buna dispoziție și emisiunile în casele oamenilor au stat pițiți pe la câte o masă, retrași, momentul tortului i-a făcut să stea împreună și să iasă în evidență, astfel lumea având ocazia să cunoască chipurile din spatele vocilor pe carele aud la radio zi de zi.

IMG_2090

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!