Designerul Ioana Călin reprezintă România la New York Fashion Week

HomeActualitate

Designerul Ioana Călin reprezintă România la New York Fashion Week

A fost mereu o persoană modestă și dedicată muncii pe care a făcut-o, iar viața nu a încetat să o răsplătească continuu prin recunoștere din partea oa

TOPUL RUȘINII în rândul liceelor din județ – unde nu este nici un elev care să fi luat examenul de BAC
Un sătmărean și-a cerut iubita de soție după 21 de km alergați la Wizz Air Cluj-Napoca Marathon 2017
Lucrări pe străzile Grigore Ureche și Crișan în următoarele trei săptămâni. Circulația va fi îngreunată
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

A fost mereu o persoană modestă și dedicată muncii pe care a făcut-o, iar viața nu a încetat să o răsplătească continuu prin recunoștere din partea oamenilor. Designerul Ioana Călin a primit o nouă surpriză frumoasă din partea celor care îi apreciază munca și efortul. Sătmăreanca va reprezenta România la New York Fashion Week, care va avea loc săptămâna viitoare în metropola americană.

Ioana Călin este unul dintre puținii români care a ajuns la un asemenea nivel, ajungând să fie invitată să își prezinte colecția pe podiumurile de la New York. Aceasta va prezenta iubitorilor și criticilor de modă rochile de mireasă create de ea în cadrul zilei de marți.

Cumulând și prezentarea care va urma săptămâna viitoare, se poate spune sincer că rochile de mireasă ale Ioanei au făcut înconjurul lumii, mii de femei îmbrăcându-le în ultimii ani și acestea fiind admirate de mii de persoane, atât la evenimente private cât și la prezentări.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!