Nu e sigur că va fi pe liste, dar Andreea Paul lansează provocarea. Ce mesaj are pentru Aurelia Fedorca

HomeActualitate

Nu e sigur că va fi pe liste, dar Andreea Paul lansează provocarea. Ce mesaj are pentru Aurelia Fedorca

Deputata Andreea Paul se apropie de finalul mandatului de parlamentar de Țara Oașului. Alegeri parlamentare sunt programate pentru 11 Decembrie, momen

Ioana Bran: „Le cer oamenilor să aibă încredere în generația noastră că putem face o Românie mai prosperă”
Programul PSD pentru mediul de afaceri: TVA de 18% și impozit pe dividende 0%
Candidații PSD, mesaj pentru sătmăreni: Cu muncă şi seriozitate vom dezvolta Satu Mare! Vă așteptăm duminică la vot!
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Deputata Andreea Paul se apropie de finalul mandatului de parlamentar de Țara Oașului. Alegeri parlamentare sunt programate pentru 11 Decembrie, moment după care mandatul actualului legislativ se încheie. Deputata Andreea Paul nici nu concepe să nu se mai înscrie într-o nouă cursă electoral, lucru pe care l-a și făcut deja, depunându-și intenția la partid.

„Până în 1 octombrie se analizează candidaturile și pe urmă se va lua o decizie. Eu mi-am depus intenția de a candida de la Satu Mare pentru un nou mandate de deputat. Ce am aflat de la colegii mei este că suntem 11 care ne dorim acest lucru”, a afirmat deputata într-o conferință de presă.

Într-o discuție referitoare la simpatia oșenilor față de femeile politician, discuție încare a fost amintită și primărița de Negrești Oaș, Aurelia Fedorca, Andreea Paul a lansat o provocare pentru președinta social democraților.

„Pe doamna primar o aștept să candideze, să fie contracandidata mea”, a afirmat deputata

Aceasta a afirmat că față de contracandidați, colegi și față de campania de acum patru ani, nu va mai veni cu promisiuni electorale ci va prezenta ceea ce a realizat până acum, pentru că nu mai este un parlamentar nou, are o activitate în spate cu care consider că poate convinge populația pentru a-I acorda din nou votul. Ca și rezultate, Andreea Paul speră că PNL la Satu Mare să obțină un rezultat care să fie spectaculos chiar și pentru membrii de partid.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!