Pericole publice: prinși la volan fără a deține permis

HomeActualitate

Pericole publice: prinși la volan fără a deține permis

În data de 18 septembrie a.c., în jurul orelor 10,30, poliţiştii Secției nr.6 Poliție Rurală Tășnad, au depistat în trafic,  în localitatea Hodod, un

Practic și transparent! Cum se fac angajările la întreținere într-o comună sătmăreană
Amenzi de peste 25.000 de lei aplicate de polițiștii sătmăreni
INCONȘTIENȚĂ!!! Un tânăr din Ardud iși-a lăsat un prieten fără permis să îi conducă mașina
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

În data de 18 septembrie a.c., în jurul orelor 10,30, poliţiştii Secției nr.6 Poliție Rurală Tășnad, au depistat în trafic,  în localitatea Hodod, un bărbat în vârstă de 32 ani, din localitate, care conducea un moped neînregistrat și fără a poseda permis de conducere. În cauză s-a întocmit dosar penal.

La scurt timp după aceasta, poliţiştii au mai depistat un tânăr de 23 ani, din judeţul Mureş, în timp ce conducea o autoutilitară încărcată cu material lemnos pe raza localitatii Hodod,  având dreptul de a conduce suspendat. La verificarea materialului lemnos transportat, conducătorul auto a prezentat avizul de însoțire secundar cu ștersături și modificări, iar cantitatea transportată nu corespundea cu cea înscrisă în aviz, fapt pentru care a fost sancționat contravențional cu suma de 2.000 lei,în baza Legii 171/2010.

În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de „Conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără permis de conducere”.

Sursa: IPJ Satu Mare

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!