Unde ieși cu prietenii în serile răcoroase? Localuri care salvează un weekend în Satu Mare

HomeFără categorie

Unde ieși cu prietenii în serile răcoroase? Localuri care salvează un weekend în Satu Mare

Pentru că s-a terminat cu zilele toride de vară și serile călduroase în care puteai să îți petreci timpul alături de prietenii tăi pe terasele din ora

Câtă grijă are firma de dezapezit de persoanele cu dizabilități? ZERO
Un sătmărean a luat a doua oară, în doi ani, 4 de „DA” la Românii au Talent – VIDEO cu prestația FABULOASĂ
Accident mortal după impactul frontal dintre două autovehicule – FOTO
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Pentru că s-a terminat cu zilele toride de vară și serile călduroase în care puteai să îți petreci timpul alături de prietenii tăi pe terasele din oraș, e timpul să schimbați locațiile. Și ce-i drept… în Satu Mare nu ai foarte multe posibilități, însă cele valabile trebuie explorate din plin, adaptându-le după propriul stil și gust.

crama-cavaleruluiAșadar, dacă ai o gașcă formată și vreți să ieșiți în oraș la masă dar în același timp să vă desfășurați, chiar să faceți puțină gălăgie, căutați un local mare, unde rafinamentul și bunul gust se fac simțite chiar de la intrare. Un restaurant ideal este Crama Cavalerului.

 

 

 

 

În schimb, dacă cauți un spațiu inovativ, care să îți ofere o ambianță modernă și dinamică într-un cadru mai restrâns, unde să te bucuri de savoarea unui pahar de vin bun în prezența prietenilor, trebuie să alegi Crush Wine Bar.

crush

 

bowling-daemi-satu-mareIar dacă sunteți în căutarea unui loc unde să îmbinați mâncarea cu gustul distracției, Restaurantul Daemi e cea mai bună alegere. Fie că alegi să guști din preparatele specifice ale localului, fie cauți o atmosferă plăcută unde să te destinzi la o partidă de bowling alături de prieteni, și de ce nu să savurezi o pizza în timpul jocului, la Restaurantul Daemi e loc pentru tot, toți și toate.

 

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!