Tinerii din Negrești nu se lasă și fac din asta un fenomen! Polițiștii nu mai știu ce să facă cu ei

HomeActualitate

Tinerii din Negrești nu se lasă și fac din asta un fenomen! Polițiștii nu mai știu ce să facă cu ei

După ce la mijlocul săptămânii trecute polițiștii rutieri au condus un tânăr de pe șosea direct în arest, pentru că acesta conducea beat și fără permi

Tupeu de oșan! Și-a pus la mașină numere de Austria, deși autoturismul era radiat
Bătrână de 65 de ani lovită de mașină pe strada Corvinilor. Femeia traversa regulamentar
Cel mai distrus drum intră în reabilitare! Încep lucrările la drumul spre Homoroade
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

După ce la mijlocul săptămânii trecute polițiștii rutieri au condus un tânăr de pe șosea direct în arest, pentru că acesta conducea beat și fără permis, în acest sfârșit de săptămână situația s-a repetat. Se pare că acest mod de comportament tinde să devină un fenomen în traficul din orașul Negrești Oaș.

Polițiștii rutieri negreșteni au depistat în  data de 25.09.2016 ora 18,40 un conducător auto de 33 ani, domiciliat în oraşul Negreşti Oaş, care se deplasa pe strada Ion Creangă cu un autoturism proprietate personală , pe care avea aplicate plăcuţele cu numere de înmatriculare străine.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că autoturismul este înmatriculat în Anglia, însă fără drept de circulaţie pe teritoriul României, motiv pentru care negreșteanul este cercetat pentru săvârșirea infracţiunii de ”Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul înmatriculat în alt stat fără drept de circulaţie pe teritoriul României”

Tot în  data de 25.09.2016, în jurul orei 23,15 polițiștii de ordine publică ai  Poliţiei Oraşului Negreşti Oaş, au depistat în trafic pe strada Pădurii din localitate, un tânăr de 22 de ani, din Negrești Oaș, aflat la volanul autoturismului proprietate privată.

După verificările de rigoare, s-a stabilit că cel de la volan nu deţine permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. Mai mult decât atât, în urma testării alcoolscop, aparatul specializat a indicat valoarea de 0,60 mg/l alcool pur în aer expirat, fapt pentru care tânărul a fost condus la spital  pentru prelevare de mostre biologice de sânge în vederea determinării alcoolemiei.

Și în acest caz  s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de ”Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi Conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care la momentul prelevării mostrelor biologice are o îmbibaţie de peste 0,80 mg/l alcool pur în sânge”

 

Sursa: IPJ Satu Mare

 

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!