Ca în filmele cu proști. Ce a pățit un sătmărean cu Dacia pe care o ține în curte de 15 ani

HomeActualitate

Ca în filmele cu proști. Ce a pățit un sătmărean cu Dacia pe care o ține în curte de 15 ani

Andor Hamza este reprezentantul unui agent comercial din județul Satu Mare și la fel ca mulți alți oameni, a schimbat de-a lungul vremii mai multe maș

Polițiștii au descoperit că există cerșetori în parcarea supermarketurilor. I-a amendat cât să îi lase fără „încasările” de pe o zi
Weekend plin de sancțiuni! 33 soferi se alătură pietonilor
Controale în zona Oașului de către poliția rutieră
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Andor Hamza este reprezentantul unui agent comercial din județul Satu Mare și la fel ca mulți alți oameni, a schimbat de-a lungul vremii mai multe mașini. Una dintre ele este o Dacia 1300, pe care atunci când nu a ma ifolosit-o, a tras-o pe dreapta în curtea firmei. Acest lucru s-a întâmplat acum 15 ani,perioadă în care nu a mișcat mașina din acel loc, dar nici nu a radiat-o, pentru a scoate din uz numărul de înmatriculare.

dacia

Omul s-a trezit săptămâna trecută cu o amendă din partea Companiei Naționale de Drumuri pe motiv că mașina sa ar fi circulat pe drumurile publice fără rovinietă. Pentru a se face mai bine înțeles, omul a prezentat poze cu starea mașinii din care reiese faptul că aceasta este scoasă din uz și nu poate să se deplaseze pe roțile proprii, ci eventual doar urcată pe o platformă. Se pare că de vină ar fi camerele de luat vederi ale companiei, care ar fi citit greșit numărul de înmatriculare, astfel amenda ajungând la cu totul altă persoană.

Când omul și-a prezentat punctul de vedere, cerând să i se anuleze amenda, acesta a fost trimis să depună o plângere în instanță pentru a scăpa de datoria de 250 de lei primită.

dacia10

 

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!