Audit de securitate! O necesitate!

HomeActualitate365IT

Audit de securitate! O necesitate!

Un website nu înseamnă doar design, SEO, SMO și apoi avem un site puternic. Înseamnă mai multe și în următoarea perioadă vom parcurge cateva aspecte c

VIDEO | SUEDIA INAUGUREAZĂ PRIMUL DRUM ELECTRIFICAT
Un website de succes…
O redacţie la purtător | Samsung Galaxy Note 9, Dual SIM, 128GB, 4G, Midnight Black
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

website-security-analysisUn website nu înseamnă doar design, SEO, SMO și apoi avem un site puternic. Înseamnă mai multe și în următoarea perioadă vom parcurge cateva aspecte ce trebuie să existe într-un raport de audit al unui website. Trebuie incă de la început să știm că inclusiv de unde este cumpărat și extensia website-ului este foarte importantă.

Este foarte important să aveți un backup la website, asta pentru că orice pierdere de informație poate dăuna site-ului vostru. Poate fi informație clasată sus de motoarele de căutare iar dispărând, dispare și clasarea dumneavoastră.

Backup

Acest serviciu ar trebui să îl urmăriți dacă vi-l oferă firma care vă închiriază serverul. Dacă nu îl are, vă sfătuim să cautați alt furnizor de servere și să nu îl recomandați nimănui. Daca site-ul dumneavoastra este sters de un hacker, de exemplu, nu veți mai putea recupera nimic și mai ales tot ce ați investit va fi degeaba pentru că un nou website va trebui creat. Și să nu îl judecați pe webdesigner-ul care a creat site-ul dacă nu el a cumpărat domeniul și serverul.

Viteza site-ului

Viteza de încarcare a primei pagini este foarte importantă. Înainte de detaliile tehnice, orice om care intră pe un website trebuie să primească răspuns rapid și să nu aștepte prea mult. Asta însemnând sub 3 secunde. Conținutul primei pagini trebuie să fie unul simplu, scurt, concis fără prea multe poze mari care să îngreuneze încărcarea lui. Dinou, conținutul primei pagini trebuie să îl atragă pe cititor și să îl faci să navigheze pe urmatoarele pagini, mai ales dacă ai un shop online și vrei să îți răsfoiască prin produse. Trebuie să pui dacă poți o promotie pe prima pagină iar în momentul în care dă click omul să îl ducă la categoria de produse cu oferta.

Securitatea website-ului

Știm cu toții cât de important este ca un website să fie sigur. Știm că mulți oameni sunt reticenți când vine vorba de a plăti cu cardul online pe un website care le vinde ceva. Totuși, aceste aspecte pot fi îmbunătățite și website-ul ajutat să crească în credibilitate. Tot dupa un audit de securitate a website-ului veți putea face acest lucru cu ajutorul unui webmaster. Acesta va scana site-ul de malware, vulnerabilitati, conținut malitios, expoite dăunătoare sau fișiere care pot acorda acces la site-ul dumeanvoastră.

Informatii oferite de Bogdan Tincu, http://malevsoft.com/ .

Vă invităm să urmăriți postările noastre viitoare atât pe site cât și pe facebook!

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!