O stradă în pericol de electrocutare!

HomeActualitate

O stradă în pericol de electrocutare!

De două zile pe strada Ștefan Luchian din Satu Mare, atârnă un fir de la stâlpul de electricitate. Nimeni nu știe de la ce este, dacă are curent sau c

“Tu votezi! MAI te informează!”
Un „zmeu” pe ATV, rupt de beat, a ieșit la plimbare prin Ardud…până când l-au prins polițiștii
Vrei să te distrezi la terasă dar să nu se uite toți la tine? Royal Garden e soluția – GALERIE FOTO
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

20160930_121452De două zile pe strada Ștefan Luchian din Satu Mare, atârnă un fir de la stâlpul de electricitate. Nimeni nu știe de la ce este, dacă are curent sau cum a ajuns să atârne acolo. Reprezentanții Electrica au fost anunțați, au venit, au constatat dar au spus ca nu este de competența lor și că acel cablul ar aparține unui distribuitor TV.

Totuși, de unde pot sa știe locatarii de pe strada Ștefan Luchian dacă are sau nu curent în el acel fir? De două zile oamenii circula pe langă fir cu frica pentru că acea strada este foarte populată de copii. Haideți să ne imaginăm că în fir ar fi curent electric și cineva ar putea fi electrocutat. Cine este responsabil? Cei de la Electrica că nu au tăiat sau verificat cablul dacă are curent? Cei de la distribuitorul de televiziune?

20160930_121458Zilnic trec pe aici mașini, copii, parinti, varstnici, dar nimeni nu ia nici o măsură. Câte zile mai trebuie să stea asa acel cablu atârnat, până pățeste cineva ceva? Până vreo mașină se lovește de el și îl agață și cu el sa ia și restul cablurilor? Ce s-ar intampla daca acel fir agățat de o masina trage restul cablurilor dupa el inclusiv cele de înaltă tensiune? Nimeni se pare ca nu își asumă răspunderea și nimeni nu face nimic.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!