Profesorul Universitar Dr. Gavrilă Ardelean a încetat din viață

HomeActualitate

Profesorul Universitar Dr. Gavrilă Ardelean a încetat din viață

Profesorul universitar doctor Gavrilă Ardelean a decedat în noaptea de luni spre marți. Se pare că acesta suferea de o afecțiune cardiac, aceasta fiin

Satu Mare are din nou culoare. Casa Meșteșugarilor s-a schimbat „la față” de Beauty Days
Un protest la fel de prost ca drumul. Locuitorii din Codru s-au adunat la Satu Mare să stea la umbra
Terifiant! Sătmărean decapitat
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Profesorul universitar doctor Gavrilă Ardelean a decedat în noaptea de luni spre marți. Se pare că acesta suferea de o afecțiune cardiac, aceasta fiindu-I fatală.

Gavrilă Ardelean s-a făcut remarcat în județul Satu Mare încă de pe vremea când a ocupat postul de profesor și mai apoi de inspector școlar, pentru dăruirea cu care își făcea meseria. Acesta a devenit mai apoi cadru universitar șiu a fost unul din oamenii pe munca căruia s-a clădit filiala Universității de Vest Vasile Goldiș din Satu Mare, iar mai apoi din Baia Mare, a căror director a fost. În cadrul universității a fost prorector.

În ciuda vârstei, ultimii ani au fost plini de activitate profesională intense, profesorul univiersitar doctor Gavrilă Ardelean implementând împreună cu colegii și studenții mai multe proiecte pe fonduri europene în domeniul biologiei și al științelor vieții.

Dumnezeu să îl odihnească în pace!

 

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!