Accident cu trei mașini implicate, în Decebal. O șoferită a fost rănită

HomeActualitate

Accident cu trei mașini implicate, în Decebal. O șoferită a fost rănită

Polițiștii rutieri au fost solicitați în  data de 04.10.2016 , la ora 13.40, să intervină pentru soluționarea unui eveniment rutier petrecut pe DN 19,

Un bărbat de 43 de ani a murit într-un accident în apropiere de Negrești Oaș
Ce spune poliția despre accidentul de luni de lângă Pașapoarte. Cine este vinovat
24 de persoane au ajuns la urgențe, în urma accidentelor accidente, în doar 3 zile
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Polițiștii rutieri au fost solicitați în  data de 04.10.2016 , la ora 13.40, să intervină pentru soluționarea unui eveniment rutier petrecut pe DN 19,  în afara localității Satu Mare, spre Carei.

În fapt, la fața locului s-a stabilit că un conducător auto de 58 ani din Vetiș, conducând un autoturism pe un drum lateral,  pe fondul neacordării de prioritate la intrarea pe drumul național, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de 26 de ani din Decebal, autoturism care, la rândul lui, în urma impactului, a fost proiectat pe contrasens, intrând în coliziune cu un alt autoturism, la volanul căruia se afla un conducător auto de 44 de ani, din Satu Mare.

Pe lângă pagubele materiale, evenimentul rutier s-a soldat cu rănirea ușoară a conducătorului auto care a provocat accidentul. Toți conducătorii auto implicați au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele  fiind negative.

Cercetările continuă.

 

Sursa: IPJ Satu Mare

Sursa foto: www.presasm.ro

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!