Mănâncă încet și cald nu repede și prost

HomeActualitate

Mănâncă încet și cald nu repede și prost

De câte ori nu ți-ai dat seama când ai ajuns la muncă de faptul că ai uitat să îți pui un pachețel cu mâncare cu tine, sau de câte ori nu te-ai trezit

Ești pretențios la mâncare? La Restaurant Confort ai trei ciorbe și trei feluri de bază din care să alegi
Mănâncă sănătos și gustos, de aceeași bani cu care îți iei covrigi
Prânzul – masa care îți dă o pauză de la muncă. Meniul Zilei la Restaurant Confort
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

De câte ori nu ți-ai dat seama când ai ajuns la muncă de faptul că ai uitat să îți pui un pachețel cu mâncare cu tine, sau de câte ori nu te-ai trezit târziu și nu ai mai avut timp să îți faci sandwichul pentru amiază la birou?

În aceste condiții opțiunile tale de a lua masa sunt destul de multe, dar puține sunt optime și pentru sănătatea ta. Poți merge la prima alimentară să își iei un corn cu ciocolată sau poți mânca doi covrigi și ai scăpat pentru câteva ore de senzația de foame, dar ceea ce vei mânca te va reprezenta și va da sau nu suficientă energie organismului tău pentru a continua ziua și tu să fii productiv. Astfel, de ce să nu consumi o masă caldă, o ciorbă și un fel de bază, gătite pentru tine în momentul în care dai comanda?

Organismul tău îți va fi recunoscător că i-ai oferit ceva suficient de bogat în elemente hrănitoare încât să poată continua ziua la capacitate maximă. Iar dacă muncești în zona centrală și te gândești unde e acel loc, răspunsul este Restaurantul Promena.

Astăzi la meniul zilei poți alege dintre:

Felul I

  • Ciorbă Ardelenească de porc
  • Gulaș de fasole (babgulyas)

Felul II

  • Gordon Blue cu cartofi aurii și salată
  • Tocăniță de porc cu cuș-cuș și salată

 

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!