Polițiștii-dresori împreună cu câinii lor au urcat pe podium la un concurs organizat de MAI

HomeActualitate

Polițiștii-dresori împreună cu câinii lor au urcat pe podium la un concurs organizat de MAI

Cei mai isteți căței din Ministerul Afacerilor Interne  s-au întrecut la Sibiu, la Campionatul de dresaj al câinilor de serviciu. Cea de-a 13- a ediţ

Caz deosebit de grav! Un copil a ajuns la spital după ce a băut ulei încins
Sătmăreni răniți grav într-un accident în Maramureș
Radu Roca este de astăzi, subsecretar de stat în cadrul Agenției Naționale pentru Protecția Mediului. Sălăjan Mariana îi va lua locul în Consiliu Local
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Cei mai isteți căței din Ministerul Afacerilor Interne  s-au întrecut la Sibiu, la Campionatul de dresaj al câinilor de serviciu.
Cea de-a 13- a ediţie a Campionatului de Dresaj al Câinilor de Serviciu din MAI s-a încheiat şi cei mai buni câini au fost premiaţi. Campionatul a avut loc în perioada 3 – 7 octombrie 2016, la Centrul Chinologic Sibiu. Competiţia a fost organizată de Centrul Chinologic Sibiu şi Centrul Cultural al Ministerului Afacerilor Interne. La concurs au participat   echipe reprezentative ale structurilor Ministerului Afacerilor Interne, astfel că 22 de echipe câine-instructor au concurat pentru un loc pe podium la probele: Câine universal, Detectare explozivi, Patrulare intervenție, Căutare și salvare.

foto5

I.P.J. Satu Mare a fost reprezentat la concurs de două echipe câine – instructor din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale, la secțiunea Patrulare intervenție.

La finalul concursului agent șef principal Nistor Vlad, însoțit de câinele Ares, a ocupat locul I iar agent șef principal Silaghi Alexandru însoțit de câinele Roca a ocupat locul al II-lea.

 

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!