Cabina foto Party Pics ingredientul ideal pentru petrecerea TA

HomeActualitate

Cabina foto Party Pics ingredientul ideal pentru petrecerea TA

Sunt momente de bucurie în viața fiecăruia dintre noi care se marchează prin petreceri cu prietenii, cunoștințele, colegii de muncă sau partenerii de

Duminică e seara persoanelor în căutarea unei perechi, la restaurantul Promena
Comuna Santău a răsunat de veselie și distracție cu ocazia Zilei Comunei
Încă mai cauți locația perfectă de Revelion? Avem noi soluția – preț bun, mâncare aleasă, distracție garantată
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Sunt momente de bucurie în viața fiecăruia dintre noi care se marchează prin petreceri cu prietenii, cunoștințele, colegii de muncă sau partenerii de afaceri. Când organizăm o asemenea petrecere nu putem decât să ne gândim cum să facem să fie totul perfect, iar invitații să se simtă cât mai bine. Pe lângă mâncare, băutură și muzică, de cele mai multe ori ne gândim să aducem și elemente inedite, deosebite, care să dea cu adevărat un plus de savoare evenimentului. Un asemenea serviciu este și cel oferit de cabină foto Party Pics. Ei sunt cei care pe lângă distracție mai aduc și foto-amintiri haioase, printate pe loc, care le vor aminti invitaților și peste ani cât de bine s-au distrat la petrecere (mai ales dacă optați și pentru pachetul de magnetizare a pozelor, astfel încât acestea să poată fi expuse pe frigider). Personalul specializat va avea grijă ca invitații să se simtă bine și după fiecare vizită la cabină să plece plini de voie bună și cu foto-amintirea la purtător, după cum reiese și din această prezentare detaliată a tot ceea ce înseamnă cabina foto Party Pics.
14696837_1099187943522178_679943686_nAșa că, fie că te pregătești de o petrecere privată (nuntă, botez, zi de naștere, party cu prietenii, majorat), fie ai un eveniment corporate (aniversări de firmă, promovări de produse, seminarii, petreceri pentru partenerii de afaceri sau pentru angajați), dacă sunt oameni care doresc să petreacă și să se simtă bină, cabina foto Party Pics este ingredientul care va condimenta petrecerea și care nu ar trebui să lipsească. Ca să te convingi poți să le vizitezi site-ul sau pagina de facebook.

14642832_1099188376855468_1264346193_n

Iar aceasta nu e tot! Pe lângă distracție și fotografii printate pe loc, Party Pics va pune la dispoziția invitaților pozele și în format electronic, acestea putând fi vizualizate și descărcate din galeria privată dedicată evenimentului (accesul e cu parolă, invitații vor primi flyere cu această parolă). Operatorii cabinei pot realiza chiar și magnetizarea pe loc a fotografiilor astfel încât acestea să poată fi expuse pe frigider. Pentru evenimentele private vă recomandăm și pachetul “foto-carte de amintiri“, care presupune realizarea pe loc a unui album, prin lipirea fotografiilor în acesta, urmând ca protagoniștii să vă lase o urare, un gând bun, o amintire scrisă în jurul fotografiei.

14686648_1099188660188773_1933075709_n

Un instrument util pentru evenimentele corporate este și posibilitatea cabinei foto de a publica în timp real fotografiile pe canale social media (Facebook, Instagram), realizându-se astfel o promovare a evenimentul în mediul virtual (această funcționalitate se poate combina cu diferite campanii de promovare care să vă aducă/fidelizeze clienți).

Așa că, dacă aveți în plan o petrecere, fiți siguri că Party Pics o poate face cu adevărat memorabilă. Și pentru a vă decide mai ușor, vă invit să le consultați oferta completă.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!