Peste 700 de sătmăreni urmează să fie executați silit de Direcția de Taxe și Impozite. Datorii ENORME către bugetul local

HomeActualitate

Peste 700 de sătmăreni urmează să fie executați silit de Direcția de Taxe și Impozite. Datorii ENORME către bugetul local

Direcția de Taxe și Impozite a făcut publică lista datornicilor la bugetul local. Este vorba de persoane care au datorii față de muncipiul Satu Mare ș

Poliția împarte “cadouri” soferilor iresponsabili. Șase permise reținute de ei
Dacă ai fi polițișt te-ai speria de ce întâlnești pe șosele! O mică avere strânsă din amenzi în acest weekend
Amenzi în valorea de 10.925 lei și permise de conducere reținute
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Direcția de Taxe și Impozite a făcut publică lista datornicilor la bugetul local. Este vorba de persoane care au datorii față de muncipiul Satu Mare și bugetul public, datorii acumulate prin diferite ipostaze, fie ele neplata impozitelor locale, amenzi de circulație, amenzi aplicate de poliția locală sau alte plăți neefectuate la timp.

Dat fiind faptul că acestor persoane nu le-a putut fi comunicată obligativitatea de plată printr-o altă formă legală, cei de la DITL au publicat lista acestora la sediul lor și pe site-ul primăriei, pentru a aduce la cunoștință datornicilor că dacă nu își achită datoria în termen de 15 zile de la data publicării, respectiv 6.10.2016, vor fii executați silit.

Cea mai mare datorie aparține unei femei din municipiul Satu Mare domiciliată pe Alea Humulești, care datorează bugetului 20.000 de lei. Este vorba de Tamas Aurelia care are datoria activă din anul 2015.

Și sătmăreanul Tămășan Constantin a reușit să acumuleze o datorie record, ce atinge aproape 10.000 de lei, restanțele sale de plată fiind în număr de 17, din 2013 până în 2015.

Cele mai multe dintre restanțe sunt sume mici, între 100 și 300 de lei, iar numărul de persoane care apar pe listă fiind de 749, unele dintre ele cu mai multe amenzi neplătite.

„Întrucât actul administrativ fiscal nu a putut fi comunicat prin una dintre modalitățile de comunicare prevăzute la art. 47 alin. (2), respectiv alin (3) din Legea nr. 207/2015 privind Codul de procedură fiscală, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, subsemnata consilier Gorgan Carmen am procedat, în conformitate cu dispozițiile art. 47 alin. (5) din Legea nr. 207/2015 privind Codul de procedură fiscală, republicată, cu modificările și completările ulterioare, la comunicarea actului administrativ fiscal prin publicitate.
În acest sens s-a afișat în data de 06.10.2016, concomitent la sediul D.I.T.L. şi pe pagina de internet a Primăriei municipiului Satu Mare, anunțul nr. 14540 din data de 06.10.2016.”, se arată în comunicarea de pe pagina primăriei.

Lista completă poate fi consultată aici:

http://www.satu-mare.ro/fisiere/stiri/listainternet.pdf 

 

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!