A intrat în vamă ca șofer de TIR, dar după nici cinci minute avea dosar penal. Ce a putut face un maramureșean

HomeActualitate

A intrat în vamă ca șofer de TIR, dar după nici cinci minute avea dosar penal. Ce a putut face un maramureșean

Polițiștii de frontieră sătmăreni au depistat, la ieșirea din țară, un automarfar care figurează ca fiind furat din România, condus de un bărbat care

Accident pe Aurel Vlaicu. Un microbuz a ieșit în decor și a ajuns cu roțile în sus
O mică avere adusă de polițiștii rutieri la bugetul de stat, în doar o zi de stat pe teren
Un bărbat mort de beat a furat un taxi. După câteva sute de metri a intrat cu el într-un stâlp
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Polițiștii de frontieră sătmăreni au depistat, la ieșirea din țară, un automarfar care figurează ca fiind furat din România, condus de un bărbat care nu deținea permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte vehiculul.

 

Marți, 11 octombrie a.c., în jurul orei 15.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Halmeu, județul Satu Mare, s-a prezentat pentru a ieși din țară Ion Ș., în vârstă de 49 de ani, domiciliat în județul Maramureș. Bărbatul conducea un cap tractor marca MAN, cu care tracta o semiremorcă marca Fliegl, ambele înmatriculate în România.

Cu ocazia formalităților specifice, polițiștii de frontieră au constatat că ansamblul de vehicule este semnalat ca fiind furat din România din luna septembrie 2016. Mai mult, conducătorul auto, care se deplasa cu autovehiculul gol în Ucraina, nu deținea permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte autovehiculul.

Ansamblul de vehicule, în valoare de aproximativ 63.500 lei, a fost indisponibilizat la SPF Halmeu pentru continuarea cercetărilor.

În cauză polițiștii de frontieră au întocmit lucrare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de tăinuire și conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei din care face parte vehiculul.

 

Sursa: Poliția de Frontiera

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!