Vrei să dormi mai mult și să muncești mai puțin? Secretul e la Restaurantul Promena

HomeActualitate

Vrei să dormi mai mult și să muncești mai puțin? Secretul e la Restaurantul Promena

Haideți să luam cazul clasic al unei persoane care are un loc de muncă de bun simț în municipiul Satu Mare. Te trezești dimineața mai devreme, pentru

Meniul zilei de la Restaurant Promena, perfect atât pentru pretențioși cât și pentru tradiționaliști. Iahnie cu ciolan sau penne carbonara?
Semne bune ziua are – un prânz care nu e ca orișicare – Restaurant Confort
Vrei o masă copioasă de prânz? Intra la Restaurant Promena și comandă meniul zilei
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Haideți să luam cazul clasic al unei persoane care are un loc de muncă de bun simț în municipiul Satu Mare. Te trezești dimineața mai devreme, pentru că pe lângă treburile de dimineață, mai trebuie și îți pui și pachețelul cu mâncare cu tine pentru amiază. Și dacă tot e pachețel, când se face ora mesei, deși în general e o oră de pauză, în multe locuri, dacă tu ai doar un pachețel de acasă, pauza ta va fi mult mai scurtă, pentru că mâncatul la birou presupune muncă între timp sau mai puțin timp de odihnă după masă.

Așadar, aproape cu aceeași bani pe care îi dai pentru pachețelul cu mâncare de la birou, de ce să nu dormi mai mult, să ai pauza așa cum se cuvine și să mănânci la restaurant? Și știm cu toții cât de mult contează chiar și 10 minute de somn în plus. În al doilea rând plecând de la birou pentru a servi masa la restaurant nu riști să primești o nouă sarcină în timp ce iei masa și poți să te odihnești între felurile de mâncare, ceea ce nu poți la birou.

Așadar, astăzi unde iei masa de amiază?

Restaurantul Promena te așteaptă cu:

14724448_1809070789351376_6064554237368444635_n

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!