Cercetașii sătmăreni vă invită la „Festivalul Luminii, un moment de deconectare de la agitația vieții de zi cu zi

HomeActualitate

Cercetașii sătmăreni vă invită la „Festivalul Luminii, un moment de deconectare de la agitația vieții de zi cu zi

”Într-o lume în care timpul nu ne mai este aliat, ci inamic de multe ori și nu mai are răbdare cu noi, avem nevoie de o asigurare că nu ne-am pierdut

Un mare bucătar, fost participant la showuri culinare televizate, dă țepe pe unde stă în chirie
OPINIE! Doar anul școlar e nou … în rest totul a rămas la fel
Asfaltul s-a surpat din nou pe Bulevardul Octavian Goga. Lucrări de mântuială sau “doi încarcă trei descarcă”
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

”Într-o lume în care timpul nu ne mai este aliat, ci inamic de multe ori și nu mai are răbdare cu noi, avem nevoie de o asigurare că nu ne-am pierdut în totalitate latura umană. Astfel, căutăm mereu fericirea în lucrurile mărunte, dar pline de semnificație.”

 

Din acest motiv Cercetașii României – Centrul Local Satu Mare organizează în data de 15.10.2016, începând cu ora 18, în P-ța 25.Octombri (pe platou, în fața Casei de Cultură) evenimentul cu tema ”Festivalul Luminii”.

Festivalul Luminii este un eveniment organizat la nivel național și are drept scop crearea unui spațiu liniștit, de deconectare a participanților de la agitația vieții de zi cu zi și de a-și aminti că lucrurile mărunte din jurul lor le pot face clipa, ziua și viața mai bune.

Pentru cercetaşi, acest eveniment este unul din modurile prin care pot da ceva înapoi comunității pentru sprijinul oferit, dar și un proiect în care se pot implica activ toți membrii noștri și, desigur, voluntarii externi.

Evenimentul are un caracter spiritual și cultural și ne dorim să aibă un impact pozitiv asupra comunității, prin atmosfera de poveste creeată prin aprinderea celor 5000 de gulguțe.

 

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!