S-a terminat cu PNL la Satu Mare. Foștii PDL-iști o susțin pe Andreea Paul să candideze independentă

HomeActualitate

S-a terminat cu PNL la Satu Mare. Foștii PDL-iști o susțin pe Andreea Paul să candideze independentă

Degringoladă totală în PNL Satu Mare. Se pare că nici la mai bine la un an de la fuziune membrii celor două partide componente nu se împacă și conflic

Noroc chior! Două persoane au supraviețuit în urma unui accident, deși mașină arată că în poza
Tășnad, primul loc din județ cu ghene de gunoi subterane – fițe de oraș european, cu lipsuri de oraș de Africa
BURA IOAN, de 85 de ani, din localitatea CĂMĂRZANA este în continuare dispărut
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Degringoladă totală în PNL Satu Mare. Se pare că nici la mai bine la un an de la fuziune membrii celor două partide componente nu se împacă și conflictul este unul aprins, antrenat de ambiții.

Foștii democrat liberali sunt extrem de nemulțumiți de nominalizările partidului pentru locurile eligibile de pe listele pentru Parlament, respectiv faptul că atât la Senat cât și la Camera Deputaților pe primul loc se află câte un fost liberal, acestea fiind singure locuri cu șanse să prindă un mandat. Pe această temă foștii PDL-iști au avut o întâlnire privată, la care vechii liberali nu au fost prezenți, decât în număr mic.

Surse din interiorul partidului afirmă că una din concluziile care s-au tras în cadrul întâlnirii este faptul că dacă Romeo Nicoară va rămâne pe prima poziție la Camera Deputaților, foștii democrat liberali nu îl vor susține. Mai exact, se pare că deputata Andreea Paul ar dori să candideze independentă cu susținerea a jumătate din partid dacă lucrurile nu se schimbă în nici un fel cât mai curând.

Decizia finală va urma să fie luată în scurt timp, dat fiind faptul că se apropie termenul în care trebuie depuse listele la biroul electoral.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!