Accident la Burdea și circulație blocată. Cine e vinovat?

HomeActualitate

Accident la Burdea și circulație blocată. Cine e vinovat?

Un accident e circulație petrecut în această după masă a dat peste cap circulația din intersecția Burdea. O mașină a intrat în stâlpul de la semafor,

O femeie a fost rănită în urma unui accident rutier produs în Turulung
Accident în municipiul Satu Mare. O șoferiță a accidentat grav o biciclistă
Un bărbat din Gherța a accidentat un motociclit într-o intersecție, după ce nu i-a acordat prioritate
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Un accident e circulație petrecut în această după masă a dat peste cap circulația din intersecția Burdea. O mașină a intrat în stâlpul de la semafor, blocând circulația până ce pompierii au locul accidentului.

Din informațiile primite se pare că un șofer în vârstă de 29 de ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice s-a grăbit să vireze dreapta spre pod de pe Bulevardul Octavian Goga, moment în care a pierdut controlul autovehiculului și a intrat într-un stâlp.

Șoferul ar fi lovit bordura, iar în combinație cu viteza și reflexele slabe cauzate de consumul de alcool, mașina a fost proiectată de pe carosabil direct în stâlp. Impactul a fostr așa de puternic încât aribagul mașinii s-a activat iar șoferul a suferit răni.

La fața locului au fost solicitat forțele de ordine și ambulanța. Se pare că șoferul s-a urcat beat la volan, polițiștii stabilind că avea o alcolemie de 1,07 mg/litru în aerul expirat.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!