Incendiu în Micro 17. Un apartament a luat foc și tot cartierul a intrat în panică

HomeActualitate

Incendiu în Micro 17. Un apartament a luat foc și tot cartierul a intrat în panică

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Someș”Satu Mare a fost solicitat să intervină de urgență luni la amiază pentru a stinge și a limita pagubele

Foc sub podul Decebal. La ce-i duce mintea pe unii
Recomandările pompierilor pe timp de caniculă:„ În intervalul orar 14.00-20.00 să nu fie aprins focul”
Brutăria din Poiana Codrului s-a făcut scrum. A ars ca o torță
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Someș”Satu Mare a fost solicitat să intervină de urgență luni la amiază pentru a stinge și a limita pagubele produse de un incendiu care aizbucnit într-un bloc din cartierul Micro 17.

Ajunși la fața locului pompierii au fost nevoiți să intervină la un incendiu produs la etajul 1 al unui bloc de pe strada Bobocului UK12. Fumul care se răspândea din apartamentul incendiat a creat panică în rândul vecinilor de pe stradă, care au ieșit afară pentru a vedea ce se întâmplă. Sirenele pompierilor și fumul gros au pus pe jar tot cartierul, oamenii mobilizându-se la fața locului.

14694826_357455751312226_714731828_n

Salvatorii au intervenit pentru scoaterea din bloc a unei femei și a unui copil, care au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind, cel mai probabil locatari ai apartamentului incendiat.

Pompierii au intervenit cu două autospeciale pentru a stinge incendiul, reușit să țină flăcările sub control și să limiteze flăcările în scurt timp.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!