O persoană a fost rănită și un autoturism avariat în accidentul de ieri de la Burdea

HomeActualitate

O persoană a fost rănită și un autoturism avariat în accidentul de ieri de la Burdea

În data de  16.10.2016, în jurul orei 14.50, polițiștii rutieri  din municipiul Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui accident rutier pe b

Tupeu incredibil. Un oșan a ajuns din trafic în arest
Nu au început lucrările la centură și visăm la drum expres. Ministerul transporturilor îl promite după 2030
A venit la farmacie, dar a furat un telefon. O femei din Carei a fost identificată de polițiști
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

În data de  16.10.2016, în jurul orei 14.50, polițiștii rutieri  din municipiul Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui accident rutier pe b-dul Octavian Goga.

Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că un conducător auto de 29 ani, din Satu Mare,  conducând un autoturism dinspre b-dul Octavian Goga spre podul Decebal, pe fondul nepăstrării unei distanțe corespunzătoare în mers față de autoturismul care circula în fața sa, a intrat în coliziune cu acesta, după care a fost proiectat într-un stâlp de susținere a rețelei electrice.

În urma impactului a rezultat, pe lângă pagube materiale, rănirea ușoară a conducătorului auto care a provocat accidentul dar și a altei persoane, un bărbat de 35 de ani din Negrești Oaș, pasager în același autoturism.

După testarea cu aparatul alcooltest, s-a constatat că cel de la volan consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan, întrucât alcoolscopul a indicat o valoare  de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Au fost recoltate probe biologice de sânge, urmând ca cercetările să continue în cadrul dosarului penal constituit pentru instrumentarea infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului și vătămare corporală din culpă.

 

Sursa: IPJ Satu Mare

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!