Pe cât de stufos, pe atât de gol. Rubrici întregi dedicate turismului, fără conținut pe site-ul Consiliului Județean

HomeActualitate

Pe cât de stufos, pe atât de gol. Rubrici întregi dedicate turismului, fără conținut pe site-ul Consiliului Județean

Site-ul Consiliului Județean Satu Mare, după modul în care a fost construit și cum se prezintă pentru cei care navighează pe el, are rolul de a prezen

OPINIE! Două nume din PSD, favorite pentru un post de vicepreședinte la Consiliul Județean
La ce cursuri de perfecționare pe litoral erau trimiși angajații Consiliului Județean în vechiul mandat
Simona Pop și Francisc Csipler vor fi premiați și de Consiliul Județean. Sume de patru ori mai mari decât primăria
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Site-ul Consiliului Județean Satu Mare, după modul în care a fost construit și cum se prezintă pentru cei care navighează pe el, are rolul de a prezenta județul, în special celor care nu sunt din Satu Mare. Aceștia ar trebui să descopere diferite informații de pe acest site, locații deosebite, locuri de vizitat și activități pe care le pot desfășura în județ.

14724147_1236751126395975_2046275602_o

Cel puțin asta rezultă din rubricile create pe site, pentru că la partea de conținut lucrurile stau cu totul altfel. La rubrica „Turism Activ” sunt înșirate alte 13 rubrici, activități pe care un turist interesat de acest domeniu le-ar putea realizat în județ. Caiac, Cățărat, Ciclism, Drumeții, Echitație, Paintball, Parapantă, Pescuit, Schi de tură, Sporturi Extreme, Tir Sportiv (taler), Vânătoare, Zbor sportiv – sunt categoriile. Din păcate atunci când dai click, pe oricare dintre ele, se deschide o pagină goală, fără conținut, astfel încât cei interesați să afle mai multe despre aceste activități, nu o pot face.

14699434_1236751256395962_132980452_o 14689280_1236751223062632_463460303_o

În acest fel se poate presupune că județul pierde turiști pe acest segment, asta dacă site-ul chiar a fost vreodată construit pentru a fi dedicat turiștilor sau oamenilor din afara județului și a țării, pentru a-i „ademenii”să ajungă la Satu Mare. Vina nu aparține acestui executiv, ci aceluia care a preluat acest site fără conținut și care nici nu s-a obosit să ceară unuia din mulții angajați rătăciți pe la cafele să pună câte două rânduri la fiecare rubrică. Cel mai probabil cei care au ajuns acum în Consiliul Județean nici nu au deschid vreodată rubrica de „Turism Activ”, aceasta fiind o scuză mai ușor de digerat decât aceea că au făcut-o, dar nu au acționat pentru a rezolvat această lipsă.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!