A depășit viteza legala cu 100 de km/h. Polițiștii i-au săltat permisul pe loc

HomeActualitate

A depășit viteza legala cu 100 de km/h. Polițiștii i-au săltat permisul pe loc

Pe parcursul zilei de ieri, polițiștii rutieri au pentru pentru prevenirea şi combaterea principalelor cauze generatoare de accidente de circulaţie pe

Noroc chior! Două persoane au supraviețuit în urma unui accident, deși mașină arată că în poza
Polițiștii din Gherța au prins o femeie la volanul unei mașini fără numere
4 probleme comune ce pot să apară la mașina ta
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Pe parcursul zilei de ieri, polițiștii rutieri au pentru pentru prevenirea şi combaterea principalelor cauze generatoare de accidente de circulaţie pe raza judeţului, în special a vitezei excesive.

 

Astfel, pentru abaterile constatate au fost aplicate 143 sancţiuni contravenţionale în valoare de 18 525 lei. Dintre acestea, 19 au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut în vederea suspendării dreptului de a conduce, 5 permise de conducere, pentru abateri ca depășirea limitei de viteză și neacordare de prioritate.

Ca exemplu de reținere a permisului în vederea suspendării dreptului de a conduce,  menționăm cazul identificat de către polițiștii Serviciului Rutier, în care un tânăr de 28 de ani din Baia Mare, a fost surprins de aparatul radar, circulând prin localitatea Apa, cu o viteză de 155 km/h.

 

Sursa: IPJ Satu Mare

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!