Oșan prins în trafic fără permis și cu numerele de înmatriculare de la mașină expirate

HomeActualitate

Oșan prins în trafic fără permis și cu numerele de înmatriculare de la mașină expirate

Polițiștii  de ordine publică negreșteni, aflați în serviciul de patrulare pe raza de competență, au oprit  în  data de 18.10.2016  în jurul  orei 16:

Oierii și-au coborât oile de la munte și au sărbătorit pe dealul dintre Negrești și Certeze
Sătmărenii pot vedea o șezătoare oșenească autentică, joi, la Muzeul în aer liber Țării Oașului
Cercetare și educație, înainte de paranghelie la Negrești Oaș. Un simpozion medical a deschis Festivalul „Zestrea Oașului”
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Polițiștii  de ordine publică negreșteni, aflați în serviciul de patrulare pe raza de competență, au oprit  în  data de 18.10.2016  în jurul  orei 16:10, un autoturism care avea aplicate plăcuțe de înmatriculare străine și care era condus pe strada Victoriei din localitatea Negrești Oaș, de un tânăr de 21 ani, din localitatea Cămărzana.

La controlul efectuat, s-a constatat că cel de la volan nu deținea permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule . Extinzând verificările, polițiștii au stabilit faptul că  autoturismul nu avea drept de circulaţie pe teritoriul României.

În cauză s-a întocmit dosar penal  și se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere fără permis şi a conducerea unui autovehicul înmatriculat în alt stat, care nu are drept de circulaţie în România.

·

 

Sursa: IPJ Satu Mare

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!