PSD se dinamitează din interior. Dorel Coica a plecat la Partidul România Unită

HomeActualitate

PSD se dinamitează din interior. Dorel Coica a plecat la Partidul România Unită

Așa cum anunțam în urmă cu o săptămână, fostul edil al municipiului Satu Mare, Dorel Coica a cochetat cu Partidul România Unită, nemulțumit de faptul

Candidații PSD, mesaj pentru sătmăreni: Cu muncă şi seriozitate vom dezvolta Satu Mare! Vă așteptăm duminică la vot!
PNL: „De ce România înainte!”
Șefii secțiilor de votare, batjocoriți în ultimul hal. Unii încă stau la rând, de noaptea trecută
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Așa cum anunțam în urmă cu o săptămână, fostul edil al municipiului Satu Mare, Dorel Coica a cochetat cu Partidul România Unită, nemulțumit de faptul că nu a ocupat un post eligibil pe listele pentru alegerile parlamentare,fiind doar al doilea pe lista pentru Senat, loc ce nu îi dădea nici o șansă să plece la București.

Dorel Coica a purtat discuții atât în interiorul partidului cât și cu cei de la PRU și se pare că decizia sa finală este aceea de a părăsi PSD și de a candida pentru PRU, acolo unde, cel mai probabil acesta va ocupa un loc în capul listei. Ramâne de văzut dacă totușiun loc în capul listei înseamnă și un post de parlamentar.

Se pare că greul de abia acum începe pentru PSD, deoarece sunt și alte persoane gata să lase partidul și să sară în altă barca, sau care pur și simplu doar să facă un pas înapoi. A fost aproape de a se retrage de pe liste și Marcel Forțiu, cel care acum ocupă al doilea loc pe listele pentru Camera Deputaților. Acesta a avut mai multe discuții și consfătuiri, în urma cărora se pare că a fost întors din drum de unii colegi de partid și convins să rămână în luptă.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!