A ras păduri întregi și a crezut că scapă. Polițiștii de frontieră sătmăreni i-au venit de hac

HomeActualitate

A ras păduri întregi și a crezut că scapă. Polițiștii de frontieră sătmăreni i-au venit de hac

Polițiștii de frontieră sătmăreni au depistat și reținut un maramureșan pe care autoritățile din România îl căutau pentru săvârșirea infracțiunii de t

Vrei să scapi de stresul statului în bucătărie de Paște. Comandă platourile de la Restaurant Yago
Băimărenii, mai descurcăreți ca noi. Păstrăvăria Lostrița face livrări de păstrăv la Satu Mare
Doi sudiști au vrut să înșele un tășnădean cu bijuterii false în schimbul motorinei
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Polițiștii de frontieră sătmăreni au depistat și reținut un maramureșan pe care autoritățile din România îl căutau pentru săvârșirea infracțiunii de tăiere ilegală de arbori.

 

Duminică, 23 octombrie a.c., în jurul orei 13.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea – I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei, s-a prezentat pentru a intra în țară Marius H., în vârstă de 22 de ani, din Borșa, județul Maramureș. Cu ocazia efectuării formalităților specifice, polițiștii de frontieră au constatat că tânărul era urmărit general.

Pe numele acestuia a fost emis, de către autorităţile române, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârșirea infracțiunii de tăiere ilegală de arbori. Tânărul are de executat o pedeapsă privativă de libertate de șase luni.

Persoana în cauză a fost predată de către polițiștii de frontieră unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al I.P.J. Satu Mare, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

 

Sursa: ITPF

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!