Andreea Paul dă un pas înapoi. A refuzat primul loc pe listele pentru Senat

HomeActualitate

Andreea Paul dă un pas înapoi. A refuzat primul loc pe listele pentru Senat

Partidul Națonal Liberal a fost marcat în ultimele săptămâni de bătălii aprige pentru ocuparea primului loc pe liste pentru Camera Deputaților. Primul

PNL: „De ce România înainte!”
ALDE: ”Propunem un model economic bazat de investiții”
Începe ultima săptămână de campanie: pentru unii nerăbdare, pentru alții ușurare
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Partidul Națonal Liberal a fost marcat în ultimele săptămâni de bătălii aprige pentru ocuparea primului loc pe liste pentru Camera Deputaților. Primul nominalizat pentru a ocupa acest loc a fost Romeo Nicoară, decizia care a nemulțumit-o pe deputata Andreea Paul, care s-a considerat mai îndreptățită să primească acest loc pe liste.

După câteva atacuri în spațiul public, lupta s-a mutat în spatele ușilor partidului, acolo unde sa trecut la negocieri. Andreei Paul i s-a oferit primul loc pe lista pentru Senat, în defavoarea lui Adrian Albu, care era nominalizat pentru acea poziție. Se pare că aceste negocieri au eșuat, deputata anunțând că refuză oferta.

„Propunerea pe care mi-a făcut-o PNL pentru alegerile parlamentare a fost locul 1 la Senat în județul Satu Mare, pe care l-am refuzat din următoarele motive:
1. Nu mi-e indiferent cu cine fac echipă.
2. Pregătirea mea profesională mă recomandă pentru Camera Deputatilor, care este decizională pe teme economice, buget, finanțe, nu la Senat, care este camera superioară decizională pe probleme de securitate, apărare, politică externă s.a.m.d. unde nu am expertiza necesară.”, anunță deputata pe blogul personal.

Aceasta mai completează cu o caracterizare proprie, prin faptul că nu este o persoană care să țină cu dinții de un scaun public și își acuză colegii că au coborât foarte jos ștacheta.

„Am sufletul împăcat că în fiecare an am dat socoteală alegătorilor mei din Satu Mare cu raportul de activitate și după patru ani de mandat am avut ce să le spun. Am avut zeci de proiecte în beneficiul celor care m-au trimis în Parlament, atât proiecte naționale, cât și locale. Ar fi bine să poată toți da socoteală alegătorilor lor așa cum pot eu da.”, este paragraful de încheiere din mesajul deputatei.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!